مصرف ترب سیاه و خواص مفید آن


- 352 بازدید

بنام خدا.
دوستان و همراهان گرامی سلام.
در این مطلب تصمیم گرفتم سری به دنیای پزشکی بزنم و از خواص برخی سبزیها مطالبی رو منتشر کنم تا هم خودم و هم شما استفاده کنید.
امروز قصد دارم درباره تَرَب سیاه یا تُرُب سیاه یا بقول معروف همان تُرُب معروفی که همه ی ما کم و بیش سر سفرههای ناهار یا شام همراه با غذا یا بعضاً بدون غذا مصرف میکنیم که خخخ شاید خیلی از ماها هم از آن گریزان باشیم چرا که بعد مصرف بوی بدی از دهان خارج میشود صحبت کنیم و در همین رابطه یعنی خاصیتهای مصرف ترب سیاه مطالبی رو خدمت شما تقدیم کنیم.
بسیار جالبه که هرآنچه بوی بدی داره برامون مفید هست, مثلاً همین سیر که میگن بصورت خام مصرف کنید خیلی خاصیت داره و شنیدم که گویا مصرف خام آن, ۷۰کالری انرژی داره. حالا در رابطه با سیر و خواص آن اگه زنده بودیم و توفیق شد مطلبی منتشر خواهیم کرد اما فعلاً, دعوت میکنم باهم خواص تَرَب سیاه رو بخونیم.

•ترب سیاه خاصیت فراوانی دارد که برای بدن انسان بسیار خوب است. در این بخش فواید این سبزی را به اختصار بیان میکنیم تا ببینیم وقتی ترب سیاه میخوریم به کجای بدن مفید است باهم میخوانیم 
•فواید ترب سیاه
•دوست دستگاه گوارش
در طب گیاهی و سنتی ترب سیاه شهرت زیادی برای حفظ سلامت روده‌ها دارد. از سالیان قبل خواص ترب سیاه روی سیستم گوارشی و به‌ویژه برای تنظیم عملکرد صفرا کاملا
شناخته شده است. به این ترتیب که این ترب باعث افزایش ترشح و دفع صفرا می‌شود. نقطه قوت دیگر ترب سیاه این است که باعث سم‌زدایی از کبد می‌شود. زمانی که به
عنوان مثال داروی زیادی می‌خورید بعد از آن لازم است که به فکر سم‌زدایی از این عضو حساس بدن باشید. این ترب همچنین خاصیت ملینی جزیی نیز دارد. توجه داشته باشید
در صورت انسداد مجاری صفراوی نباید از ترب سیاه استفاده کرد.
•مقابله با سرفه
امان از زمانی که سرفه‌های پی در پی راه نفس آدم را بند می‌آورد. در این صورت هیچ‌چیز به اندازه ترب سیاه یک درمان مفید و طبیعی نیست. شربت ترب سیاه باعث می‌شود
که مخاط برونشیت روان شده و دفع شود. به همین دلیل هم برای درمان سرفه و مشکلات تنفسی فوق‌العاده است.
•روش مصرف
ترب سیاه را شسته و پوست بگیرید و سپس خرد کنید. ترب‌های خرد شده را کف ظرف بچینید و روی آن را با یک لایه نازک شکر یا قند بپوشانید. اجازه دهید به مدت یک روز
بماند تا شربت آن دربیاید. شربت به دست آمده را در یک پیاله ریخته و روزانه ۴ تا ۶ قاشق میل کنید. توجه داشته باشید که, شربت به دست آمده را بیش از ۴۸ ساعت نگهداری نکنید.
•برای عید و روزهای جشن
عید نزدیک و بساط مهمانی و پرخوری در پیش. خوشبختانه ترب سیاه پشت آن ظاهر سیاه و گوشت آب‌دار و کمی تند خود حاوی ترکیبات بسیار قوی می‌باشد که کبد را تقویت
و تمیز کرده و عملکرد صفرا را کنترل می‌کند. برای همین هم برای روزهای جشن و سروری که رژیم را فراموش می‌کنید و حسابی دلی از عزا در می‌آورید خوب است. بالاخره
بعد از پرخوری و مصرف انواع مواد غذایی چرب و شیرین باید صفایی به کبدتان بدهید.
•روش مصرف
یک هفته قبل از روزهای عید یا یک هفته بعد از آن حتماً یک عدد ترب سیاه خام میل کنید.
•برای رفع خستگی بچه‌ها
ترب سیاه سرشار از ویتامین C می‌باشد برای همین هم با خستگی مقابله می‌کند. می‌توانید به کودکان بالای سه سال شربت ترب سیاه بدهید تا خستگی گذرای آن‌ها از بین
برود.
•انتخاب ترب سیاه خوب
موقع خرید ترب‌هایی را انتخاب کنید که کاملا سفت، سالم, بدون زدگی و بدون لک باشند. توجه داشته باشید که می‌شود به مدت چند هفته ترب سیاه را در یخچال نگهداری
کرد البته به شرط اینکه آن‌ها را نَشُسته باشید و داخل یک کیسه پلاستیکی سوراخ‌سوراخ‌دار نگهداری کنید

منبع: مجله همیار دکتر سلام

یک نفر این پست رو پسندیده!
Print Friendly
مهدی عزیززاده

درباره مهدی عزیززاده

بنام خداوند بخشنده مهربان ضمن عرض سلام و درود به خدمت بازدید کنندگان این جانب: مهدی عزیززاده خرمی هستم این جانب در روز شنبه مورخ 5 آبانماه سال 1363 هجری شمسی، 27 اکتبر سال 1984 میلادی و 2 صَفَر سال 1405 هجری قمری در استان مازندران شهرستان آمل متولد شدم. از همان ابتدای کودکی من نابینا به دنیا آمدم. دوران ابتدائی را در مدرسه استثنائی دین و دانش آمل به پایان رساندم. سپس مقاطع راهنمایی و متوسطه و پیشدانشگاهی را مثل خیلی از همنوعانم در مدارس عادی سپری کردم. این جانب در سال 81 در آموزشگاه شهید مدنی آمل همگام با گروهی از همنوعانم مهارتهای ICDL را زیر نظر خانم نائیجیان گذراندم. و در پایان آن دوره در امتحان مربوطه این جانب با نمره عملی 100 و نمره تئوری 99 به عنوان نفر اول انتخاب شدم. بعد از آن چون آن زمان من کامپیوتری نداشتم به مدت 5 سال از رایانه به اجبار فاصله داشتم. بعدها در سال 86 با تهیه کامپیوتر و تهیه بستههای آموزشی و راهنمایی دوستان خصوصاً دوست و یار با وفایم آقای عادل اکبری توانستم اکثر مهارتها را بیاموزم. در همینجا بر خود لازم میدانم در وهله اول از سرکار خانم نائیجیان که مهارتهای پایه و اساسی کامپیوتر را به بنده آموختند و در وهله بعد از جناب آقای عادل اکبری که با صبر و حوصله در راه یادگیری مهارتهای بیشتر کُمَکَم کردند و از هیچ کوششی دریغ نکردند و حتی هنوز هم من از محضرشان درس میگیرم صمیمانه و متواضعانه تشکر و قدردانی کنم. این جانب در سال 87 در خانه نور جانبازان آمل به مدت 3 ماه به تدریس کامپیوتر به جانبازان عزیز شهرمان اشتغال داشتم. همچنین در سال 89 در مدرسه استثنائی شهرمان به تدریس رایانه به دانش‌آموزان پرداختم. هماکنون نیز گاهاً جسته و گریخته به طور خصوصی به برخی از بچهها کامپیوتر میآموزم یا مشکلاتشان را در این حیطه برطرف میکنم. این جانب پس از اتمام دوره پیشدانشگاهی در سال 82 در آزمون ورودی دانشگاه شرکت نمودم. و با رتبه 47747 مجاز به انتخاب رشته شدم اما در انتخاب رشته پذیرفته نشدم. با این حال امیدم را از دست ندادم و مجدداً در سال 83 در آزمون شرکت کردم و با رتبه 23000 موفق به پذیرفته شدن در دانشگاه پیام نور شهرستان محمودآباد در رشته الهیات و معارف اسلامی با گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی شدم. و در سال 90 موفق به اخذ مدرک کارشناسی در رشته فوق گردیدم. من یک فرزند دختر به نام مریم دارم. که خیلی هم دوستش دارم! الآن که دارم اطلاعات بخش شناسنامه ام رو بروز میکنم مریم خانُمَم کلاس دوم دبستان رو تمام کرده و انشاالله در مهرماه امسال به کلاس سوم دبستان خواهد رفت. یک برادر نابینایی هم دارم اما متأسفانه خواهری ندارم البته خیلی دوست داشتم خواهر داشته باشم چون اعتقاد قلبی من این است که خواهر نعمتی بزرگ است چرا که میتوان در کنارش یا با حرفهایش یا با قربان صدقه رفتن برادرهایش یک تسکین دهنده روح و جان برایمان باشد. البته ما برادرها هم باید هوادار خواهرمان باشیم. میتوانید از دو راه ایمیل و تلفن همراه با من در ارتباط باشید البته من نیز مانند اکثر دوستان نابینا تلفن گویا دارم و با پیامک هم مشکلی ندارم البته کاربر اِسکایپ نیز هستم. از افتخارات معنوی من تشرف 15 مرتبه به مشهد مقدس و 4 مرتبه به حرم حضرت معصومه (سلامالله علیها) و همچنین سفر روحانی کربلای معلا میباشند. از غذاهای محبوبم ماکارونی و خوراک جگر البته جگر سیاه است. من آدم زیاد احساسی نیستم اما خیلی زود به اشخاص دلبسته شده و به آنها وابستگی عاطفی پیدا میکنم. به مباحث کامپیوتری و خصوصاً آموزشی در این حیطه علاقه دارم و تا آنجا که بتوانم پیگیری میکنم. این جانب مدت یک سال در گروه تواشیح سبحان عضویت داشتم و هماکنون مثل خیلی از همنوعانم در قرائت قرآن و خوانندگی دستی دارم. راههای ارتباط با من: ایمیل: m.azizzadeh.amol@gmail.com تلفن: 09114140583 آیدی اِسکایپ: mehdi.azizzadeh.2014 شاد باشید و سرفراز. آخرین بروز رسانی: شنبه- 29 خردادماه سال 1395, ساعت- 18:20دقیقه و 46ثانیه.
این نوشته در آشپزی, اخبار, پزشکی و سلامت, سرگرمی, شاد, طبیعت و جغرافیا, معرفی ارسال و , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

6 پاسخ به مصرف ترب سیاه و خواص مفید آن

  1. سلام مهدیجان مرسی بابت مطلب جامع و کامل و مفید خسته نباشی

  2. سلام آقای عزیززاده.
    دستتون درد نکنه بابت مطالب مفیدی که ارائه میکنید.
    عالی بود مرسی.

  3. سعید پناهی سعید پناهی می‌گوید:

    سلام.
    منم ترب دوست دارم.
    کنار آبگوشت میچسبه.
    تست کن حتما مهدی.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green