مهارت آشپزی برای نابینایان گام بیستم-خداحافظی.


- 579 بازدید

به نام خدایی که در همین نزدیکیست.
سلام و هزاران درود تقدیم دوستان خوبی که حدود چهار ماهو نیم منو نوشته ها و تجربیات ناقصم رو تحمل کردن و هرچقدر هم بهشون اصرار کردم که بیایین نواقصم رو بگین و یه چیزی یادم بدین قبول نکردن که نکردن!!!!!! ههههههه.
خب از حرفای شوخی که بگذریم باید بگم: از تک تک شما دوستان عزیز سپاسگزارم که توی این مدت هر هفته بخشی از وقت گرانبهاتون رو در اختیار من میذاشتین تا بتونم حرفامو بزنم و با کامنتهای دلگرم کنندتون به من جرأت میدادین تا هر هفته به خودم اجازه بدم برای برداشتن گامی دیگه در هفته بعد مصممتر باشم.
حالا هم اومدم تا اول از لطف بینهایتتون تشکر کرده باشم و بعدش هم ازتون عذرخواهی کنم که دیگه نمیتونم مثل این مدت هر هفته با یه پست تازه و دو کلمه حرف جدید همراهتون باشم. به دو دلیل:
اول این که: از همون ابتدا اگه یادتون باشه قرارمون این بود من و شما نکاتی رو یاد بگیریم که صرفا نابینایان ازش استفاده میکردن و میکنن. در مورد دستور پخت غذاها هم دستوراتی ذکر بشن که یک نابینا باهاش راحت باشه نه این که هر غذایی گفته بشه، چون با یه سرچ ساده میشه هزاران دستور پخت و صدها سایت آشپزی رو پیداکرد!.
منم توی این مدت تمام سعیم بر این بود که این هدف رو دنبال کنم. اینکه چقدر موفق بودم رو میذارم شما قضاوت کنین.. ولی حالا دیگه تجربیاتم ته کشیدن یا لا اقل چیزی یادم نمونده که خودم بلد بوده باشم و بیان نکنم!.
و دوم: یه هفته ای هست که شاغل شدم و مثل قبل وقتم آزاد نیست تا بگردم و نکاتی رو پیدا کنم که هم خودم یاد بگیرم و هم در اختیار شما دوستان بذارم..
به همین خاطر در این سلسله پست با گام بیستم و گفتن چندتا نکته ضروری عرایضم رو به پایان میرسونم و قول میدم هرچند که دیگه مستمر پست آشپزی نمیذارم اما اگر جایی تجربه جدیدی یاد گرفتم حتما حتما اونو با شما به اشتراک بذارم.
تا یادم نرفته اینم بگم که: تمام پستهایی که توی این مدت گذاشتم رو هر کدوم رو جداگونه توی یه فایل TXT ذخیره کردم و در پایان همین پست لینکش رو میذارم تا اگر کسی احتمالا خواست همش رو یکجا داشته باشه بتونه از اون استفاده کنه.
خب بعد از این همه پرحرفی میریم که اون نکات ضروری رو هم یاد بگیریم.

روش پاک کردن دو نوع لکه:

  1. وقتی آشپزی میکنیم محاله که از لکه چربی در امان باشیم و بدون استثنا با این نوع لکه مواجه هستیم. اگر همون لحظه یعنی بلافاصله بعد از پایان پختوپز پاکش کردیم که کردیم، اگرم پاک نکردیم، لکه ها میمونن و برامون دردسر میشن.. پاک کردنشون با پاک کننده ها هم گاهی از بس زیاد هستن میسر نیست! اما ما زرنگتر از اونا هستیم و میتونیم با نفت اونا رو پاک کنیم.. چون نفت چربی رو در خودش حل میکنه و اثری ازش بجا نمیذاره ولی باید سعی کنیم از نفت کم استفاده بشه بعدش هم بذاریم کاملا خشک بشه و بوش بره که خدایی نکرده حادثه ای برای خودمون پیش نیاریم..
  2. نکته دیگه این که: ماها موقع آشپزی گاهی حواسمون پرت میشه و وقتی داریم چیزی رو خورد میکنیم احتمالش هست از چیزی یا کسی ناراحت باشیم و در اون موقع حواسپرتی با چاقو بزنیم دست خودمونو ببریم.. -این فقط یه احتماله ها- ولی به هر حال فرض محال که محال نیست!.. خلاصه حالا که دستمون رو بریدیم و احتمالا خون زیادی هم ازش رفته فرض میکنیم هول شدیم و انگشتمونو با لباسمون گرفتیم و لباسمون حسابی خونی شده ما هم نمیبینیم وقتی داریم لباسو میشوریمش لکه خون پاک میشه یا نه!…. در اینجور مواقع اگر لکه خون رو با یخ بشوریم مطمئنا لکه آسونتر و تمیزتر پاک میشه و اثری هم ازش بجا نمیمونه.

این هم لینکی که قولش رو داده بودم.
دانلود بیست گام مهارت آشپزی برای نابینایان
باز هم از حضور دلگرم کنندتون تشکر میکنم و شما رو به خداوند منان میسپارم که در سایه امنش در سلامت و بهروزی بمانید.

۳ نفر این پست رو پسندیدن!

Print Friendly

درباره شفیعی

سلام شفیعی هستم فارغالتحصیل کارشناسی ارشد فلسفه و کلام اسلامی ساکن شهرستان ایوان استان ایلام.
این نوشته در آشپزی, آموزش, ترفند, حرفای خودمونی, سرگرمی, گفت و گو, مسائل مربوط به نابینایان عزیز ارسال و , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

16 پاسخ به مهارت آشپزی برای نابینایان گام بیستم-خداحافظی.

  1. میلاد نصرتی میلاد نصرتی می‌گوید:

    خداحافظی؟؟ نه ما منتظر مطالب مفید دیگه ی شما هسایم.
    هرچی که به درد بخوره.
    پس تا پست بعدی

  2. سلام خانم شفیعی.
    آخرین گام از مهارت آشپزی هم مثل سایر قسمتها عالی بود.
    فقط ای کاش به جای خداحافظی توی عنوان پستتون, مینوشتید آخرین قسمت یا آخرین بخش یا آخرین گام. همچین چیزی.
    خداحافظی ی جوریه.
    ما تا الآن از مطالب مفید شما بهره مند میشدیم, پس از این به بعد هم ما رو از این نعمت محروم نکنید.
    منتظر پستهای بعدی شما هستیم.
    ممنون و خسته نباشید.

    • شفیعی می‌گوید:

      سلام
      هههه هر آغازی یه پایانی داره.
      یک دنیا از شما و کامنتهای دلگرم کنندتون تشکر میکنم. من هم امیدوارم مطالب مفیدی رو بتونم پیدا کنم و با دوستان خوب و صمیمی اینجا به اشتراک بذارم مطمئنا اگر چنین شرایطی پیش بیاد حتما این کارو میکنم.
      از حضور همیشگیتون بی نهایت تشکر میکنم و بهترینها رو براتون آرزومندم.

  3. باران می‌گوید:

    سلام خانم شفیعی جان اولش که بهتون شاغل شدنتون رو تبرییییک میگم و از زحمات این چند ماهتون تشکر میکنم و امید وارم بازم وقت کنید و برامون از تجربیاتتون بنویسید موفق باشید

    • شفیعی می‌گوید:

      سلام بر باران عزیز.
      از لطف بینهایتت یک دنیااا ممنونم و آرزو میکنم بزودی زود برای خودت اتفاق بیفته.. خواهش میکنم امیدوارم تجربیات ناقصم به درد کسی خورده باشه.. تشکر میکنم که حضورت همیشه موجب دلگرمی بوده. برات بهترینها رو از خدا خواستارم. سربلند باشی.

  4. ali.gentleman می‌گوید:

    درود برشما واقعا مطالب آشپزیتون خوب و کاربردی بود خب حالا که تاحدودی با آشپزی آشنا شدیم بهتری کمک بریم بسمت خوب و درست غذا خوردن مثلا ۱ نابینا باید چطور قاشق چنگال دست بگیری چطور غذا بکشه هرغذاییرو چطور باید بخوره آشامیدنیهارو چطور و چه مقدار در لیوان بریزه راستی این جریان ریختن چای هم خودش داستانی شده کمرنگ یا پررنگ بودنش اندازه ریختنش تو لیوان که نه لبریز بشه نه خالی بمونه و مستقیم بالا بردن لیوان و درست گرفتنش و کلی مطالب دیگه که ر بحث غذاخوردن میشه در موردش بحث کرد لطفا در باره این مطالب هم پست بگذارید
    سپاس شرمنده اگه غلط املای داشتم

    • شفیعی می‌گوید:

      سلام
      مطالبی که ذکر کردید واقعا درست بودن و جای بحث دارن و خیلی هم خوب میشه که راجع بهشون حرف زد.. راستش من خودم رو موظف کرده بودم که هر هفته بدون استثنا پنجشنبه یا جمعه پست رو منتشر کنم و به همین خاطر گاهی استرس بدقولی رو میگرفتم و اگر نوشتم خداحافظی درواقع میخواستم خودمو از حتمی بودن پست پنجشنبه یا جمعه بندازم وگرنه هنوزم بعنوان یه کاربر هستم و خوشحالترم که از مطالب مفید بقیه هم استفاده کنم.
      ممنون از حضورتون. سربلند باشید.

  5. بهنام نصیری بهنام نصیری می‌گوید:

    سلام خانم شفیعی
    ابوالفضل راست میگه
    خداحافظی خیلی یه جوریه
    درسته گامهای آشپزی به تهش رسید
    اما
    تلاش شما و پشتکار شما هنوز ادامه داره
    ممنون
    تازه داشتم یه چیزایی یاد میگرفتماااااااا خخخخ
    به هر حال، مفید و مؤثر بودید
    اینو مطمئن باشید

    • شفیعی می‌گوید:

      سلام
      ببخشید که عنوانم جالب نبود توی جواب کامنت آقای gentleman نوشتم هدف این بود که خودمو از اون حالتی که برای خودم ساخته بودم بندازم به گمان این که این تصور رو برای دیگران هم با کاری که کردم ایجاد کردم.. ولی من جایی نمیرم هستم و از مطالب مفید دیگران هم استفاده میکنم.. من هم از شما تشکر میکنم که به واسطه این پستها کلی چیزهای دیگه رو ازتون یاد گرفتم.. ممنون از حضور و نظر دلگرم کنندتون.. بهترینها رو براتون آرزومندم

  6. سعید پناهی سعید پناهی می‌گوید:

    سلام خانوم شفیعی,
    از خوندن عنوان پستتون شکه شدم.
    حسابی ترسیدما.
    خدایی من هیچ وقت فکر نکنم بتونم آشپزی یاد بگیرم.
    ولی این پستا اینجا میمونه تا خانوم بچه ها هم برای آینده یاد بگیرن خخخخ.
    واقعا ممنون که تو این مدت از بین این همه سایت نابینایی که از ما هم سر بودند, اینجارو انتخاب کردین.
    ما رو ببخشید اگر تو کامنتا حرفی برا گفتن نداشتیم, آخه بزرگترای ما همه جاهای پر سر صدا میرن و کامنت میدن و حاضر نیستن تجاربشونو با این سایت و دوستان در میان بگذارن.
    به هر حال پستای شما حرف نداشت, اگر کم بودی بود حتما مشکل از ما بود.
    مرسی.
    منتظر مطالب دیگه ی شما هستیم.

    • شفیعی می‌گوید:

      سلام آقا مدیر
      هههه نمیدونستم اینقدر عنوانش اینجوری بوده!!!
      برا انتخاب سایت باید بگم که: مطمئن باشید بچه ها اگرچه ممکنه اعلام حضور نکنن ولی مطالب همه سایتا رو اگرم نخونن یه دید کلی میزنن. پس این سایت با بقیه سایتا هیچ فرقی نداره و منم از شما بازم تشکر میکنم که اجازه دادین تجربیاتم رو اینجا به اشتراک بذارم.آرزو میکنم. سربلند باشید.

  7. محمود عُبِیدی می‌گوید:

    سلام خانم شفیعی:
    سپاس از آموزش های سودمندتان.
    همواره شاد و تندرست باشید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green