چی با چی خوبه با چی بده مطلبی ضروری برای سلامتی


- 385 بازدید

به نام خدای رحمت گر مهربان هو الشافی.
ایم مطلب مختصر و کلی از بین مقالات مختلف جمعآوری شده مهم با دقت بخوانید.
موضوع اول.

چه غذاها و اعمالی باهم ناسازگار بوده و به ما ضرر میرسانند.

البته برخی از اینها به آستانه تحمل ما و شرایط مزاجی نیز بستگی دارد و رعایت نکردنشان در کوتاه مدت جبران پذیرند ولی
عقل سلیم حکم میکند با دست خودمان آرام آرام از عمرمان کم و در سیستم جسم و روان خود خلل ایجاد نکنیم
و با رویه درست از خداوند به خاطر نعمتهای فراوانش به ویژه سلامتی با حفظ آنها و به کار گیری ذهنی سالم در بدنی سالم در مسیر موفقیت در تمامی ابعاد زندگی قدردانی کنیم.
ضمن اینکه هر ماده غذایی مصلحاتی دارد (بسیاری از آنها به طور مشخص) که مصرف آنها به سلامت ما یاری میرساند.
چه موادی نباید باهم مصرف شوند.
شیر با میوه.
شیر با سبزیجات خام ترب
یا تخم مرغ حبوبات و گوشت.
ماست با هر نوع گوشت.
انگور طالبی هندوانه و خربزه به همراه یا بعد از غذا به ویژه غذای حجیم و گوشتی.
و خربزه با عسل کشمش و انبه. طالبی و انبه.
مصرف غذای گوشتی و میوه جات .
بعضی داروها به همراه بعضی مواد غذایی مثل میوه ها لبنیات کافیین غذاهای گوشتی انواع کلم کاهو اسفناج شلغم آواکادو مواد حاوی کلسیم یا تیرامین.
ماست یا لبنیات با ترشی یا آب لیمو.
تخم مرغ یا ترشی با ماهی.
پنیر و بادام پنیر و ماست کیسه.
سرکه با حلیم یا عدس ماش یا ماست.
حلیم و انار ماست و ترب شیر برنج و آرد گندم. سرکه و برنج.
چند سردی یا چند گرمی روی هم.
غذای خیلی سرد و خیلی گرم با هم (از نظر ظاهر یا ترکیبات به صورت یک باره).
خوردن غذایی روی غذایی دیگر به ویژه دو غذای دیر حزم نفاخ یا قابض و یا ماده غذایی سبک بعد از غذای سنگین.
خوابیدن ورزش استحمام با شکم پر.
آغاز خوردن با غذای سنگین و ورزش و خواب با شکم خالی.
خوردن به هنگام احساس بی میلی یا سیری.
شیرینی و ترشی.
آشامیدن آب گرم با غذای شور یا آب یخ و سنگین یا نجوشیده با معده خالی یا با غذا یا بعد از آن و میوه یا استحمام ورزش و بلافاصله بعد از نوشیدن آن خوابیدن.
تند با استرس یا ایستاده (اعم از هنگام راه رفتن و حتی پشت میز) خوردن مواد غذایی و (آب در شب).
موادی که مصرف آنها احساس ناسازگاری را در فرد ایجاد میکند.

مواد غذایی و مصلحات آنها.

مصلح غذاها موادی غذایی یا دارویی هستند که مصرف آنها با غذا یا دارو شدت کیفیت مزاجی آنها را تعدیل کرده و در حزم بهتر آنها کمک میکنند و از عوارض جانبیشان جلوگیری مینمایند.
کسانی که غذاها را با مصلحات آن مصرف میکنند سالم ترند چرا که مصلحات ضررهای غذا را گرفته و فایده آنرا افزایش می‌دهد.
مخصوصً اگر مصرف بعضی خوراکیها با طبع افراد ناسازگار است باید حتمً از آنها استفاده نمایند.
کیفیت عادات غذایی مناسب به شرایط آب و هوایی مزاجی فصلی و محل سکونت افراد بستگی زیادی دارد.
در تابستان افراد از مصرف غذاهای گوشتی و چرب پرهیز کنند غذای ساده و سبک و زمستان غذای مقوی و با کیفیت مصرف کنند.
مهمترین مصلحات بعضی مواد غذایی.
در مقابل هر ماده غذایی چند مصلح نوشته شده که میتوانید یکی از آنها را بر حسب ذائقه و مزاج انتخاب کنید.
نکته برخی مواد مثل مواد کارخانه ای چای سیاه یا سبز مرغ ماشینی گوشت گاو و گوساله شیر پاستوریزه قند و شکر سفید مورد تایید نبوده و مناسب نیستند البته جایگزینهای عالی برای آنها وجود دارند
ولی اگر بخاطر عادت یا تغییر ذایقه امروزی یا قرار داشتن در شرایطی افرادی مایل به مصرف این مواد هستند میتوانند حداقل همراه با مصلحات مربوطه آنها را میل کنند تا با مشکل کمتری روبرو شوند. 
مصلح برنج خیساندن در آب و نمک. مصرف برنج آبکش همراه با زعفران زیره و شوید.
ماست و دوغ.زنیان نعناع فلفل سیاه آویشن کاکوتی نمک زنجبیل پونه موسیر سبزیهای معطر و سیاه دانه.
شیر.عسل هل گلاب.
کره و خامه.عسل.
پنیر.مغز گردو آویشن سبزی‌های معطر سیاه دانه کنجد زیره سیاه زیتون.
گوجه فرنگی روغن زیتون.
بیشتر میوه ها معمولً عسل.
چای.زنجبیل هل دارچین.
سالاد خیار و گوجه و کاهو.هویج و روغن زیتون دارچین زیره پونه نعنا.
مرکبات.گلپر نمک عسل.
مصلح عام غذاهای گرم.سرکه آبلیمو آبغوره سکنجبین . طبیعی.
مصلح عام غذاهای سرد.عسل سیاه دانه.
گوشت‌های گرم.گشنیز سماق مرزه و پختن گوشت و مرغ با پیاز زنجبیل دارچین.
گوشت گاو.دارچین فلفل زنجبیل پیاز گلپر سیر تره تیزک زیره.
ماهی.ادویه‌های گرم مانند زنجبیل فلفل سیاه روغن کنجد و زیتون سیر خرما زیتون.
باقلا.گلپر دارچین مرزه فلفل پونه میخک آویشن عسل.
عدسی.گلپر روغن کنجد گوشت گرم.
انار.عسل گلاب.
تخم مرغ دارچین.
کشک و خیار نمک نعنا گل سرخ.
کباب با سماق و آب گوشت با پیاز و ترشی طبیعی.
بادمجان.پختن با گوشت بره روغن گاوی تازه سرکه زیره گلپر انار.
لوبیا.دارچین زنجبیل خردل زیره نمک روغن زیتون آویشن فلفل پختن با گوشت حیوان جوان.
نخود سبز.آویشن دارچین زنجبیل فلفل سیاه.
وانیل.قهوه و کاکاؤو.زعفران گلاب روغن پسته. قهوه.زنجبیل.
سیب زمینی.دارچین زنجبیل آویشن شیرازی. 
آلو.عسل روغن زیتون زیره زنیان عناب کندر.
کدو.آب عسل میخک زیره نعناع نمک روغن زیتون فلفل خردل آبغوره. 
بامیه.ادویه های گرم. 
اسفناج.پختن با روغن بادام روغن گاوی تازه دارچین فلفل.
قارچ.خردل پختن با نمک و شوید روغن کنجد و زیتون پونه آویشن فلفل زنجبیل

۳ نفر این پست رو پسندیدن!

Print Friendly

درباره ثنا

به نام الله مهربان خدایی که با نهایت لطف و رحمتش زندگی بخشید و قطعه ای از پازل هستی قرارم داد امید که آنی بشوم که او دوست دارد. همو که راههای تازه و درهای پیروزی را با کلیدهای طلایی مهرش میگشاید و آدمی را با دوستی مهربانی تلاش در راهش و توکل به خود به موفقیتهای چشمگیر میرساند.لیلا غلامی هستم ساکن شهرستان دوست داشتنی و خوب جهرم نابینا لیسانس روانشناسی و در مسیر موفقیتم با تکیه بر خدای بزرگ که درسهایی به من داد که متوجه بشم بهترینم خودش هست و عالیترین زندگی برام در دست خودش و من هرچه از او درس میگیرم بیشتر از نعمت هاش و زندگی لذت میبرم.خدایی که با همه وجود فهمیدم اگر قدمی برداری و حرکتی کنی قدمهای پر برکتش رو برات بر خواهد داشت و اگر دریچه ای از سمت نور رو گشودی درهای رحمتش رو پیاپی به سمتت باز خواهد کرد.جستجوگر و حقیقت طلبم دغدغه های من روشن شدن حق نابودی باطل در همه ابعاد زندگی و علم و پیروزی حقیقت و راستیهاست.برخی فعالیتها علایق و افتخارات مهم:انتقال پیامهای مهم در جهت هدفی مهمتر.فعالیتهای قرآنی و فرهنگی مجازی و بیرونی.شناخت مبانی روانشناسی حقیقی مهدویت طب سنتی اسلامی و خودشناسی.استفاده از رسانه های جمعی منور کتابها و مقالات و برنامه های متنوع و مفید.و مهمتر اینکه یادگار شهیدم داییهایی که دوستان قدیمی و تازه من هستند آشنایانی مهربون و خانواده ای با درک هوادار و دلسوزی دارم و امامی که همه جا و همه وقت در نهایت محبت مرا میفهمد و اگر چشمهای زخم خورده از تیر خطاهای خود و بیگانه به سمتمان را از این آلودگی پاک کنیم میفهمیم که او و خاندان پاکش و کلام خدایش با تک تک ما چنینند...
این نوشته در آشپزی, اخبار, پزشکی و سلامت, علمی ارسال و , , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

8 پاسخ به چی با چی خوبه با چی بده مطلبی ضروری برای سلامتی

  1. سلام بر شما خواهر بزرگوار! مرسی بابت مطلب آموزنده و خوبتان. البته گاهی عده ای تو شهر ما میگفتند که ماست و ماهی رو با هم بخوری سکته میکنی و درجا میمیری. چیزی که من امتحان کردم و چیزی نشد. اون هم چندین بار!

  2. ثنا می‌گوید:

    سلام ممنون خواهش میکنم نه منظور مردن در جا نیست منظور نشون دادن سختی نتیجش هست به چند علت که البته معمولً بدن افراد جوان و قوی مقاوم تر از این حرفاست که سکته کنه یا طوریش بشه و شاید مزاج شما گرم بوده که مساله ای پیش نیومده اما بدن هم چند بار بیچاره تلاش و مقاومت کنه نذاریم یه وقت زمین مون بزنه این کارها و نکته مهمی که گفته شده اینکه به تدریج عمر مون رو کم نکنیم سیگاریها هم با کشیدن سیگار نمیمیرند ولی با کارشون اگه قرار باشه ۸۰ سال عمر کنن خودشون شعلش رو میارن پایین میکشونن مثلن به ۶۰ و حواسشونم نیست حکایت چیزای دیگه هم همینه

  3. محمود عُبِیدی می‌گوید:

    سلام وقت خوش:
    سپاس از مطلب مفیدتان.
    خدا قوت.
    پیوسته شاد و تندرست باشید.

  4. شهاب می‌گوید:

    سلام خانومه ثنا .
    خسته نباشید بسیار مفید و عالی بود .
    ولی من عادت دارم معمولا بعد از ناهار میوه میخورم میدونم ضرر داره ولی خب دیگه میخورم .
    در کل مرسی از شما شاد باشین .

  5. ثنا می‌گوید:

    سلام مرسی باران خانم گل
    جوابا رو هم بیدقتی کردم جا به جا نوشتم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green