طرز تهیه سمبوسه

سلااام شب روشنی های عزیییز ، خوبید؟با روزه داری چه میکنید؟خخخ

 

تقدیم به شما ، طرز تهیه سمبوسه

 

مواد لازم : گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم ، سیب زمینی آب پز ۳ عدد ، پیاز ۱ عدد ، جعفری ۳قاشق غذا خوری

 

نمک ، زردچوبه ، فلفل به مقدار لازم ، و نان لواش ۶ عدد

 

طرز تهیه

 

پیاز را رنده میکنیم ، و با گوشت مخلوط کرده و در کمی روغن سرخ میکنیم ، سپس نمک ، زردچوبه و فلفل را اضافه میکنیم!

 

سمبوسه معمولا تند است ، ولی شما به مقدار دلخاه طبق ذائقه ی خودتان به ه آن فلفل اضافه کنید ، و یک فنجان آب درون گوشت سرخ شده بریزید! ، و بگذارید گوشت بپزد!

 

سیب زمینیه پخته را رنده کرده و با جعفری خرد شده به گوشت اضافه کنید ، در صورت تمایل میتوانید از قارچ هم استفاده کنید ، نان لواش را که بهتر است کمی خمیر باشد ، به صورت نوار های باریکی ببرید و در ابتدای نوار از مایه سمبوسه روی نان بگذارید  و به شکل مثلث آن هارا بپیچید

 

در ظرف گودی کمی روغن بریزید ، و وقتی داغ شد سمبوسه ها را در آن سرخ کنید! برای سبزی ی سمبوسه میتوانید از سبزی های معطر هم استفاده کنید!

 

همینطور اگر تخم گشنیز به آن اضافه کنید خوشمزه و معطر میشود(تخم گشنیز ۱ قاشق غذا خوری)

 

با شش عدد نان لواش ۱۸ عدد سمبوسه درست میشود! این سمبوسه ها را میتوانید با سس گوجه فرنگی میل کنید ،

 

نکته: مراقب باشید نان لواش هین پیچیدن خشک نشود! برای این منظور میتوانید نان ها را یکی یکی از کیسه در آورده و اضافه آن را درون کیسه قرار دهید تا نرم باقی بماند

 

طرز پیچیدن نان سمبوسه

 

نان را به صورت مستطیل ببرید و در گوشه ی چپ مقداری از مواد را بگذارید سپس گوشه ی نان را روی نوار بیاورید ، این طوری یک ضلع مثلث ساخته میشود ، در مرحله بعد باید ضلع دیگر آن را بسازید! در نتیجه نان سمت راست را روی مواد بیاورید بدین ترتیب شما دو ضلع از مثلث را ساخته اید ، اگر دقت کنید دو ضلع بالایه مثلث را دارید ، ولی مثلثتان ضلع پایینی ندارد! در نتیجه میزان نان باقی مانده که در پایین مثلث دیده میشود! رااز زیر مثلث رد کنید تا ضلع سوم ساخته شود! بدین ترتیب سه ضلع مثلث ساخته شده و شما یک تکه نان اضافی هم دارید! که میتوانید آن را روی سمبوسه بیاورید اگر به سمبوسه های حاضری نگاه کنید! یک تکه نان هم روی آن قرار دارد.

 

نکته: لطفا تا ماه رمضون تموم نشده حتما مادر گرام رو مجبور به طبخ این غذای خوش مزه کنییید خخخخخخآخه نمیدونید که واسه افطار خوردنش چقدر میچسبه!!!.

 

خدافظ شادباااشید

درباره ریحان

ریحان اسم مستعارم هستش، به این اسم علاقمندم، ترجیحا تمایل دارم در فضای مجازی به همین نام شناخته بشم، متولد تیرماه هستم، 5تیر 73 شنیدن کتاب و رادیو از علاقمندیامه، شعر هم دوست دارم. خصوصا غزل، در کل اشعار لطیف و ساده و روون رو دوست دارم، از تکلف در سخن بدم میاد، اصلا حوصله ی کشف رموز حرف و صحبت بقیه رو ندارم، از پیچیدگی خوشم نمیاد، درخصوص روابط بین فردی معتقدم باید احترام متقابل برقرار باشه، خودم رو از کسی برتر نمیدونم و عکسشم صادقه! یعنی از این که خودمم کاملا راضیم معمولا خیلی با کسی صمیمی نمیشم، از افراده خود ساخته و موفق خوشم میاد، از کسایی که احساس با نمکی میکنن و شوخیو طنز رو با توهین، تمسخر و بی ادبی اشتباه میگیرند بشدت بد م میاد، اشخاصی به نظرم خوبن که علاوه بر موفق بودن در هر زمینه ای یه وقاری در رفتار و کلامشون هست مودبن، رنگ: آبی، غذا: عدس پلو دوستدارم خخخ استقلالی هستم، اما هیییچ علاقه ای به فوتبال ندارم، عاشق والیبالم، بزرگترین آرزومم مطمئنا بینا شدنه حتی برا یک روز، و اما ایمیلم Dybabkhshy@gmail.com
این نوشته در دسته‌بندی نشده ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

10 دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه سمبوسه»

  1. سلام! وای دهنم آب افتاد. واقعا مرسی. باز هم از این کارها بکنید

  2. Ali.gentleman می‌گوید:

    درود برشما جالب بود سپاس ‏

  3. ممل آمریکایی می‌گوید:

    سلام تا الان روزه بودم ولی پست سمبوسه شما ما رو اغفال کرد
    ای کاش سمبوسه هم میاوردن دم خونه . جدیدا دیدم فلافل مود شده ولی فعلا سمبوسه بازی نمیکنن
    بعدش دستور پخت مردونه زنونه نداره آیا مثلا آقایون محکم تر شوت کنن کف ماهیتابه یا همچین چیزایی
    خلاصه ممنون کپی زدم تا انشا الله خدا قبول کنه ممنون از سمبوسه . چی ممنون از پست
    دوستان ته سالنی رو هم عشقه
    یا حق

  4. سلام.
    ممنون از پست خوبتون.
    من سمبوسه خیلی دوست دارم.
    مرسی.

  5. مهدی عزیززاده می‌گوید:

    سلام خانم ریحانه. خیلی متشکرم از پست زیبا و خوشمزه ی شما خخخخ من چندین بار سمبوسه خوردم خیلی بنظرم غذای کاملی هستش. چند لقمه بخوری سیر میشی. عه با سس بخوری حاااال میده! برم تا روزه ام باطل نشد! التماس دعا

پاسخ دادن به سید مجتبی مرتضوی لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *