سیب زمینی تنوری

سلاام شب روشنی های عزیییز. خوبید؟.دوستان میگم میونتون با سیب زمینی چطوریاست؟خب این بار قصد دارم نحوه تهیه .

سیبزمینی تنوری. رو اینجا بذارم بفرمایید این شما و اینم

– سیب زمینی تنوری

– مواد لازم : سیب زمینی متوسط ۶ عدد ، روغن ۳ ق غ خوری ، نمک به مقدار لازم! طرز تهیه :

– ابتدا پوست سیب زمینی ها را با آب سرد و سیم ظرف شویی شسته ، سپس با چنگال روی سیب زمینی ها سوراخ هایی ایجاد کنید ، چنگال را در سیب زمینی ها فرو ببرید ، این کار را در جهت های مختلف انجام دهید ، با استفاده از روغن پوست سیب زمینی ها را ماساژ دهید ، روی پوست سیب زمینیها کمی نمک بپاشید ، میتوانید از روغن زیتون ، روغن مایه و یا هر روغنی که دوست دارید استفاده کنید ، فر را با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد روشن کنید ، تا گرم شود ، بعد ازاین که فر گرم شد سیب زمینی ها را داخل فر قرار دهید ،

– برای جلوگیری از کثیف شدن فر بهتر است کاغذ روغنی یا سینی را در پایین فر زیر سیب زمینی ها قرار دهید ، برای تنوری شدن سیب زمینی ها یک ساعت لازم است ، بسته به اندازه سیب زمینی ها و نوع فر این زمان ممکن است کمی بیشتر شود ، پس از پخت پوست سیب زمینی ها طلایی میشود ، و سیب زمینی با فشار به راحتی له میشود ،

– سیب زمینی ها را از فر خارج کرده و با چاقو شکافی روی آنها ایجاد کنید ، سپس با فشار دو انگشت از هم بازشان کنید ، و سرو بفرمایید

– میتوانید سیب زمینی تنوری را به تنهایی یا همراه با پنیر ، خامه ترش ، کالباس پیازچه و … تزیین و سرو کنید ، پنیر را وقتی سیب زمینی داغست بریزید تا با حرارت ذوب و جذب شود

– سلااامت باشید خداحافظ

درباره ریحان

ریحان اسم مستعارم هستش، به این اسم علاقمندم، ترجیحا تمایل دارم در فضای مجازی به همین نام شناخته بشم، متولد تیرماه هستم، 5تیر 73 شنیدن کتاب و رادیو از علاقمندیامه، شعر هم دوست دارم. خصوصا غزل، در کل اشعار لطیف و ساده و روون رو دوست دارم، از تکلف در سخن بدم میاد، اصلا حوصله ی کشف رموز حرف و صحبت بقیه رو ندارم، از پیچیدگی خوشم نمیاد، درخصوص روابط بین فردی معتقدم باید احترام متقابل برقرار باشه، خودم رو از کسی برتر نمیدونم و عکسشم صادقه! یعنی از این که خودمم کاملا راضیم معمولا خیلی با کسی صمیمی نمیشم، از افراده خود ساخته و موفق خوشم میاد، از کسایی که احساس با نمکی میکنن و شوخیو طنز رو با توهین، تمسخر و بی ادبی اشتباه میگیرند بشدت بد م میاد، اشخاصی به نظرم خوبن که علاوه بر موفق بودن در هر زمینه ای یه وقاری در رفتار و کلامشون هست مودبن، رنگ: آبی، غذا: عدس پلو دوستدارم خخخ استقلالی هستم، اما هیییچ علاقه ای به فوتبال ندارم، عاشق والیبالم، بزرگترین آرزومم مطمئنا بینا شدنه حتی برا یک روز، و اما ایمیلم Dybabkhshy@gmail.com
این نوشته در آشپزی, آموزش, ترفند, حرفای خودمونی, سرگرمی ارسال و , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

16 دیدگاه دربارهٔ «سیب زمینی تنوری»

  1. امیر رضا رمضانی می‌گوید:

    سلام
    راستش من که درست نکردم ولی خوشهال میشم حد اقل درست کنم و بخورم
    میترسم خراب کاری کنم

  2. سلام بر شما! باید خوشمزه باشه. مرسی بابت گذاشتن این پست

  3. میلاد نصرتی می‌گوید:

    سلام.
    بنده استاد این کار هستم اما من نمک رو آخر سر موقع خوردن میزنم.
    نیازی هم به فر ندارم الان روشم رو میگم.
    اول باید مد نظرتون باشه که سیبزمینی تنوری در زمستون وحشتناک میچسبه اونم با دوغ محلی.
    لذا بنده سیبزمینیها رو میچینم رو بخاری ی کاغزم زیرش ی قابلمه رو روش سرنگون میکنم میصبرم و حاصل کار میشه سیبزمینیهای داق و خوشمزه.
    حالا برای لذت بیشتر با کره و نون بربری که میدونید ما ترکها چه احترامی بهش قائلیم همراه کرده و میزنم بر بدن.
    امیر جان اکتشافات هسته ای که نمیخوایی انجام بدی این کجاش خرابکاری داره.
    حالا اگه تو فر هم بذاری چارتا سیبزمینیه میذاری صبر میکنی بپزه دیگه ای بابا؟
    البته ریحانه خانوم ببخشید پا تو کفشتون کردیم هرچند ی خورده پام رو زد ولی در هر صورت ممنون از پستتون.
    من برم تا همون کفش به پس کلم اصابت نکرده

  4. مهدی عزیززاده می‌گوید:

    سلام خانم ریحانه. دستتون درد نکنه. البته من سیب‌زمینی تنوری و سیبزمینی ای که روی آتش پخته میشه رو خعلی خعلی خوردم. آخ که پوست سیب‌زمینی خیلی خیلی بامزه تر از خود سیبزمینی میشه. خخخخ در خیلی از موارد من به اطرافیان میسپارم که پوستهای سیب‌زمینی رو بدید به من! مرسی و تشکر.

  5. مهدی ترخانه می‌گوید:

    سلام خانم بخشی , از اینکه یه غذای همه پسند و راحت گذاشتین ممنونم .
    راستش سیب زمینی غذای بسیاری از ایرانی هاست , حالا به اشکال مختلف . یکی از پرکاربرد ترین و مورد تاستفاده ترین لوازم هر آشپزخونه ای هست .
    خوب انوا مختلفی داره که از چیپس و سرخ کرده گرفته تا پوره و انوا کتلت و و از اون طرف , تقریبا توی همه خورشت ها سر و کله اش پیدا میشه بجز برخی مثل قورمه سبزی و اینها .

    • ریحانه می‌گوید:

      سلام آقای ترخانه ، ابتدا که از حضور شما خیییلی تشکر ، راسش وقتی این پست رو میذاشتم به همین نکته ای که بهش اشاره کردید فکر میکردم ، راسم میگید سیبزمینی خییلی پرکاربرده ، خودم که خییلی فراورده هاشو دوست دارم ویژه چیپس خخ ! روشتون هم که عاالی بود ، منم فویل دیدم ، معمولا تو آشپزی زیاد ازش استفاده میشه ، بازم تشکر موفق باشید

  6. مهدی ترخانه می‌گوید:

    اما یه راهی هم بنده بگم . البته پیشنهاد هست و به غذا زیاد خوردن من در بیرون از منزل در گذشته بر میگرده .
    میشه سیب زمینی رو اگه فر نداریم , یا به گفته میلاد در زمستون روی بخاری بزاریم اگه توی خونه هستیم , یا راهی که من میگم و اون با تمام شیوه ای که شما گفتین , به اضافه اینکه , به جای پختیدن در فر , که شاید در دسترس همه نباشه یا بیرون از منزل , میشه مقداری فویل آلومینیومی , از اون فویل هایی که مانند ورقه هستن و اگه از خانواده بپرسین بهتون میگن که روی گاز یا روی جاهایی کشیده میشه که احتیاج به نسوز بودن و در عین حال بهداشتی بودنش هست .
    این فویل در تمام مغازه ها فروخته میشه و در واقع لایه ای نازک از فلز آلومینیوم هست که به صورت ورقه نازک در اومده و هنگامی که شما دست میزنین صدای خاصی هم میده . فلز الومینیوم رو به خاطر اینکه دمای ذوب بسیار بالایی داره , و همین طور دیر زنگ میزنه , خیلی مورد استفاده در صنایع قرار میدن و جنس موتور های ماشین ها هم این فلز هست .
    خب اگه دور سیب زمینی بپیچیم , میتونیم اون رو بدون اینکه سیب زمینی سیاه بشه یا بسوزه درون آتیش بندازیم و یه غذای خیلی خوب و ساده برای بیرون ازش درست کنیم .
    این فویل ها راستی بگم که همه جا ما داریم ازشون استفاده میکنیم از جمله دور شکلات هایی که میخوریم یا اون کاغذی که درون بسته های تمام شده یا پاکت خالی سیگار هم همین فویل به همراه یه لایه کاغذ هست.
    ببخشین که زیاده گویی کردم اما دوستانی که بهش آشنایی نداشتن منظورم بود . من راه حلی برای طبخ این غذا در زمانی که فر وجود نداره خواستم بدم و کمی بیشتر از فویل گفتم چون با لمس فقط اون جنبه که صدا میده برامون قابل تشخیص بود . و الا که ما جلوی خانم ها درس پس میدیم .
    ازتون متشکرم و ببخشین که زیاده وگویی کردم .
    پیروز و موفق باشین خانم بخشی گرامی و به کارتون همچنان ادامه بدین .

  7. Ali.gentleman می‌گوید:

    درود بسیار عالی و خوشمزه.‏ من سیبزمینی و مرغره باهم تو فر میذارم واقعا عالی میشه مخصوصا اینکه سیبزمینیها باروغن مرغ حسابی برشته میشه ‏

  8. شهاب می‌گوید:

    سلام خانومه بخشی .
    بسیار عالی مرسی از این آموزش .

پاسخ دادن به ریحانه لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *