خواص و روش تهیه سرمه عنابی


- 509 بازدید

خواص و روش تهیه سرمه عنابی بر اساس روایات و احادیث پزشکی توسط حضرت آیت الله شیخ عباس تبریزیان، پدر طب اسلامی:
روش تهیه
عناب را با هسته آن آسیاب کرده و چند روز زیر نور آفتاب پهن کرده تا خشک شود.
پس از خشک شدن دوباره آسیاب کرده و با ریز الک شود.
نکته: سرمه کشیدن به عدد فرد باید باشد یعنی سه، پنج یا هفت مرتبه و از چشم راست شروع شده و به آن ختم شود.

خواص
۱- درمان چشم درد
۲- درمان آب مروارید

یک نفر این پست رو پسندیده!

Print Friendly, PDF & Email



  • درباره مهدی بهرامی راد

    متولد 9/2/1359. ساکن اصفهان. نویسنده و تحقیق را بسیار دوست دارم. مذهبی هستم. از شطرنج و موسیقی متنفرم و عاشق اهل بیت علیهم السلام هستم. تلفن: 09386722122 ایمیل: Mahdi.bahrami.rad@gmail.com
    این نوشته در آموزش, پزشکی و سلامت ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

    1 پاسخ به خواص و روش تهیه سرمه عنابی

    1. سلام مهدیجان مرسی بابت انتشار این پست بسیار مفید بود

    پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green