به نام خدای مهربونم .
سلام عرض میکنم خدمت شما شب روشنی های عزیز. ان شا الله که حالتون خیلی خوب و خوبتر باشه.
دوستان خوبم در این پست طرز تهیه ماکارانی, تزیین ماکارانی, طرز سرخ کردن پیاز و سیب زمینی رو به همراه نکات نابینایی آموزش دادم. ان شا الله که به دردتون بخوره.
طرز سرخ کردن پیاز به روش نابینایی
دوستان, اول به این شکل پیاز رو نگینی خورد میکنیم: با نوک چاقو روی لایه اول پیاز رو یه سوراخ میکنیم, بعد با چاقو روی لایه اول پوستش به شکل یه خط خراش ایجاد میکنیم, بعد با دست لایه اولیشو بر میداریم, و میندازیمش آشغالی. و پیاز رو میشوریمش. بعد دو نصف میکنیمش, حتی چون برای نابینا اندازه پیاز مهمه تا راحت بتونه ریز کنه, اگه بزرگ بود بهتره به اندازه ای که تو دستتون جا بشه؛ تکه تکه کنید. حالا پیاز رو تو دست چپ میگیریم , چاقو رو با دست راست, و دو انگشت شصت و اشاره هم برامون کار چشمامونو انجام بده , یعنی با این دو انگشت لمس کنیم تا به چاقو نشون بدیم؛ کدوم نقطه رو چقدر و چجوری ببره!
راستی؛ چاقو هم مهمه! من خودم برای پیاز بیشتر با چاقو میوه خوری راحتم چون پیاز لایه لایه میشه؛ یه کم ناسازگاره, چاقو میوه خوری جمع جورتره تو دستم قشنگ جا میگیره ! البته با همه نوع چاقو بلدم ولی با میوه خوری خیییلی راحت و سریعتر کار میکنم.
راستی: تو بازار دستگاه پیاز خورد کن هست! ولی چون مطمینم شب روشنیا زرنگن؛ پس بی خیالش.
خب اول پیاز خورد شده رو میریزیم تو یه ظرفی که کمی گود باشه و میبریم رو ظرف شویی و چند باری آب میریزیم و آبشو عوض میکنیم. بعد شعله گاز رو روشن میکنیم, و تابه رو میذاریم رو شعله داغ بشه. داخلش روغن بریزیم و پیازا رو داخلش بریزیم, بعد زرد چوبه نمک میریزیم و با شعله زیاد صبر میکنیم تا سرخ شن. هر لحظه با قاشوق بهم بزنید تا یک دست سرخ شه.
نکته۱: هرچی بره سمته سرخیدن وقتی قاشق میزنیم حس میکنیم که حجمش کم میشه وقتی کاملا سرخ بشه نرمتر میشه, و تو تابه جمع میشه,ولی اگه بیش از این بسوزه خشک میشه! راه بعدی اینه که وقتی سرخ بشه خوشبو میشه!
نکته ۲: طریقه ی رنده کردن پیاز: من که اگه پیاز رو پوست میکنم, و میشورم, همون طوری درشته, یا بدون پاره کردنش راحتتر میتونم رنده کنم, چون وقتی رو رنده میکشم لایه لایه از هم جدا نمیشه! , ولی باز پیش میاد که مثلا یه تکه پیاز داریم, اینجور مواقع هم اون قسمتی که برجسته تره رو رنده میکشم و اینجوری راحت و سریع رنده میشه, و لایه هاش جدا نمیشه, و تو دست پخش نمیشه.
نکته۳: نابینایان عزیزِ مبتدی بعد از اینکه پیاز رو شستید حتما, تاکید میکنم حتما پیاز یا گوشت یا سیب زمینی و یا هرچیز خیس دیگه … رو بریزید تو آب کش تا آبش گرفته بشه, بعد بریزید تو روغن داغ! ! چون آب و روغن آتیش میپرونه؛ ولی بعدا که زیاد کار کردید قلقش دستتون میاد و نیاز نیست این کار وقتگیر رو انجام بدید. حالا من روش خودمو مینویسم که بیناها هم همینجوری انجام میدن, اما مسؤولیتش با خودتون. قبل از اینکه پیاز خیس رو بریزید شعله رو کم کنید! پیازا رو سریع با سرعتی در حد برق بریزید, چون آب کم باشه آتیش میپره, اما زیاد باشه نمیپره و شما اگه همه رو یه دفعه ای سریع بریزید و با قاشوق پخش کنید انگار خفه میشه! و اگه باز اتفاقی آتیشش بالا اومد, دربش رو بذارید, و نهایتً باز هم آتیش بالا اومد؛ شعله رو خاموش کنید!
نکته۴: از آتیش نترسیم, مهربونی کنیم تا باهامون دوست بشه, اگه نشد ما اونو بترسونیم! خخخ.
نکته۵: لطفا فعلا نوش جون نفرمایید! بی زحمت هدینگ بعدی رو بخونید, بعد با ماکارانی نوش جان بفرمایید.خخخ.
طریقه سرخ کردن سیب زمینی به روش نابینایی
اولا که من پوست سیب زمینی رو با آب و اسکاج قشنگ میشورم, خخخ, اگه پوسیدگی داره اون قسمت رو بر میدارم, بعدش پوستش رو میگیرم: بعد ببینیم هدفمون از سیب زمینی برا چه کاریه, مثلا اگه برای چیپسه که باید لایه نازک بگیریم اگه مثلا برای ته دیگِ برنج و ماکارانیه کمی کلفت تر از چیپسی برش میدیم. و اگه برای ماکارانی و خورش هست که نگینی, اگه برای قیمه ایناست خلالی خرد میکنیم! در هر حال من اول سیب زمینی رو به این شکل حلقه ای برش میدم: اول از یه قسمتی نوک چاقو رو فرو میکنیم, بعد دور سیب زمینی میپیچونیم, تا دو نصف میشه, بعد از هر قسمت که اندازشو با دست و لمس کردن میگیریم, و باز دورش چاقو رو میپیچونیم و به همین شکل کل سیب زمینیه رو حلقه ای برش میزنیم! اینجاشو نتونستم درست بیان کنم, خودتون کشف کنید منظورمو! خخخ . بعد این حلقه ها رو خلالی در میارم,, بعد برای ماکارانی و غذاهای امثال اون هم همین خلالیا رو نگینی خرد میکنم, اینجوری خوشکل یک دست خرد میشه. بر خلاف بیناها که همینجوری قِژ مثل داعش می افتن به جون بیچاره!خخخ, چون اونا میبینن کجا رو برش بدن تا یک دست بشه, چون زیبایی و شکل ظاهری پیاز و سیب زمینی هم تو غذا مهمه, پس باید یک دست خرد کنیم.
خب بعد از خرد کردن سیب زمینیا, بریزیم توی ظرفی ک گودی داشته باشه. ببریم زیر شیر آب بشوریمش. ( به این دلیل گفتم ظرف گود باشه, چون وقتی آب میریزیم توش سیب زمینیا خارج نشه, تا راحت بشوریم!!!.
حال اول تابه رو روی گاز میذاریم تا داغ بشه داخلش روغن میریزیم, بعدش سیبزمینیا رو میریزیم توش, و بهش نمک و زرد چوبه میپاشیم. صبر میکنیم تا با شعله کم مغز پخت شه. بعد چند دقیقه وقتی که قاشوق میزنیم نرم میشه,, بعد شعله رو زیاد تا برشته بشه, هرچی برشته تر بشه, خشکتر میشه,و از حالت چسبندگی خارج میشه, و اگه با قاشوق بهم میزنیم سیب زمینیا میخورن به تابه, از رو صداش میفهمیم کاملا سرخ شده! و همچنین خوشبو میشه!
ولی اگه بیش از حد رو شعله بمونه میسوزه زغال میشه.
نکته۱: سیبزمینی خیلی بد قلق هست پس الزاما از تابه مدل چدن استفاده بشه تا نچسبه و نسوزه.
نکته۲: برای بهم زدن سیب زمینی و هر چیز دیگه از قاشوق چوبی یا لاکیه آشپز خونه استفاده کنید, چون بزرگه خیلی راحته.
نکته۳: شیطون گلتون نزنه سیب زمینیا رو نوش جان نفرمایید, هدینگ بعدی رو بخونید بعد یه فکری میکنیم براتون خخ .
طرز تهیه ماکارانی به روش نابینایی
ما ۳ مدل ماکارانی داریم شکلی؛ پروانه ای؛ و پیچ پیچی. طرز پختن همه عین همه, فقط مدتی که رشته ای رو شعله بمونه کمتر از بقیه هست. .
برای یه بسته ماکارانی: پیاز ۳عدد متوسط, سیب زمینی ۳عدد متوسط, رب به دلخواه حدود ۳قاشوق غذا خوری, ( میزان رب سلیقه ای هست).
قارچ به دلخواه حدود ۵تا, فلفل دلمه به دلخواه, روغن و نمک آب لیمو زرد چوبه فلفل دارچین, همه به اندازه لازم, سویا نصف بسته, ( به جای سویا میتونید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید). آب هم یک قابلمه بزرگ.
خب, اول آب رو میذاریم رو شعله بجوشه.
و تا آب جوش بیاد ما میریم موادش رو آماده کنیم: پیاز و سیب زمینی و گوشت یا سویا رو هر کدوم جدا جدا با نمک و زرد چوبه کاملا سرخ میکنیم. ( پس توجه داشته باشید که هر کدوم جدا جدا سرخ کنیم , چون اینا نمیتونن همزمان باهم سرخ بشن مثلا سیب زمینی دیر تر از پیاز سرخ میشه, و پیاز هم دیرتر از سویا).
نکته, سویا باید از قبل حدود نیم ساعت تو آب گذاشته بشه نرم بشه,بعد بریزیم تو روغن داغِ تابه. راه تشخیص سویای سرخ شده برای ما نابینایان: ,سویای نپخته نرمه, ولی وقتی که سرخ بشه؛ خشک میشه.
خب سیب زمینی رو به شکل نگینی ریز برش میدیم و بعد سرخ کنیم , پیاز هم ریز نگینی سرخ کنیم.
خب قارچ رو هم وقتی مثلا سویا رو سرخ کردیم نهایتً باهاش تفت میدیم. چون قارچ رو سرخ نمیکنن فقط یه کوچولو تفت کافیه. , حالا که همه این مواد رو درست کردیم, بهم مخلوط میکنیم, و بهش فلفل و دارچین و رب و فلفل دلمه اضافه کنیم. چند دقیقه اینا رو باهم تفت کوچولویی میدیم,بعد بهش آب لیمو میزنیم و بعد از یه دقیقه از شعله برش میداریم.
نکته۱: فلفل دلمه رو یا میتونید ریز خرد کنیم و یا رنده کنیم. نکته ۲: ما باید اول پوست قارچ رو بکنیم, میتونید از گوشه لبه ی قارچ یه تکه پوست رو جدا کنیم؛ بعد از همینجا آهسته به طوری که گوشتش خراشیده خراب نشه, با دست همه ی پوستاش رو بکنیم, بعد با چاقو به چند تکه درشت یکدست خرد کنیم, بعد بشوریم, بعد چند دقیقه بذاریم تو آب لیمو, بعد با سویا تفت کوچولویی بدیم و بریزیم تو مواد ماکارانیمون.
حالا اگه آب جوش اومد, بریم کارای ماکارانی رو انجام بدیم : اگه ماکارانی از مدل رشته ای هست؛ به طوری که قاتی پاتی نشه میریزیم تو یه سینی, و با دست به ۳ نصف مساوی خردش میکنیم, و میریزیم داخل قابلمه ی آب جوش؛ اما شکلیا رو همینجوری از بستش سرازیر میکنیم تو آب جوش. حالا داخلش آب لیمو و نمک و یه کوچولو روغن میریزیم. و بعد از چند دقیقه الزامیه که با کفگیر هر لحظه بهم بزنید تا بهم نچسبن.
نکته: هر چند دقیقه یه دونه ماکارانی رو لمس کنید تا اطمینان پیدا کنید نرم و نیم پز شده باشه. دوستان خوبم, میدونید که ماکارانی تو آب داغ باشه هم لیز هست, هم میسوزه, کمی گرفتنش سخته! ما نابیناها میتونیم با اون ملاقه ای که تو سرویس قاشوق آشپز خانه هست؛ که به شکل ملاقه هست و لبه هاش مثل چنگال شاخه شاخه داره! ( چه توصیفی من میکنم!!!!!! خو اسمشو نمیدونم! بیخیال کلاسش, شما هم مثل من بهش بگید ملاقه شاخ دار! خخخ. ) , خلاصه با این ملاقه راحت ماکارانی از آب داغ گرفته میشه به ویژه ماکارانی رشتهیی که خیلی سخته!
خب دوستان عزیز؛ وقتی ماکارانی نیم پز شد, آب کش رو داخل ظرف شویی بذاریم. آروم قابلمه ی ماکارانی آب جوش رو از شعله بلند میکنیم , میبریم میریزیم تو آبکش, تا ماکارانی بریزه تو آب کش و آبش رد شه بریزه تو ظرف شویی,و ماکارانیا رو میبریم رو میز میذاریم.
نکته۱: اینجا خیلیییییییییی زیاد مواظب باشید آب جوش و روغن توش هست شدیدا خطرناکه, باید به طوری آهسته بلند کنیم, تکون ندیم که به دستمون چکه بپره, حتی بین راه چکه پرید نباید اهمیت بدید! راستی: قبل از اینکه آب جوش رو بلند کنید زیر پاتونو نگاه کنید چیزی نباشه که خدای نکرده به پاتون گیر کنه و افتادن و خطرات احتمالی بعدی!!!!!.
خب حالا یه قابلمه دیگه بزرگ ( ترجیحً قابلمه مدلش چدن باشه برا نابینا راحتتره چون نمیچسبه)! این قابلمه رو با روغن داغ کنیم, کفشبرای تهدیگ سیب زمینی حلقهیی بچینیم. بعد قابلمه رو میاریم روی میز, اون مواد که قبلا سرخ کردیم رو هم بیارید کنار قابلمه.
اول ماکارانی ها و مواد رو بهم مخلوط میکنیم, بعد کاملا با کف گیر بهم بزنیم, بعد میریزیم روی سیبزمینی های حلقه شده ی داخل این قابلمه! و میذاریم رو شعله گاز تا پخت بشه.
ابتدا درجه شعله رو زیاد کنیم دربش رو میبندیم , تا بخار کنه, بعد از چند دقیقه شعله را روی کمترین درجه بذاریم تا آروم مغز پخت بشه. کمتر از ۱ساعت رو شعله کم باشه, وقتی بچشیم و لمس کنیم اطمینان پیدا کنیم پخت شده] , شعله رو زیاد میکنیم تا ته دیگ بگیره؛ بعد شعله خاموش کنیم.
نوش جونتون. نه چیچی نوش جون! کجا به این زودی؟!!! لطفا صبر کنید چند تا نکته نابینایی اینجا بنویسم تا کاملا گشنتون بشه, بعد نوش جون بفرمایید! خخخ.
نکته۱: روش ریختن مایعات در غذا: اگر مثلا بخواهیم آب لیمو رو در غذا بریزیم, بستگی داره غذا چی باشه, اگه مثلا تو غذای مایع باشه؛ ما شیشه آبلیمو رو از دهنه ی قابلمه با فاصله زیاد, آروم خم می کنیم, به طوری که یک دفعه سرازیر نشه, از روی صدای برخوردش به مایع داخل قابلمه میزانش رو تشخیص میدیم , و همچنین از روی وزنه لبه ی شیشه آبلیمو! یعنی وقتی ما شیشه رو خم میکنیم؛ هر اندازه میره پایین وزنش در قسمته لبه ی شیشه سنگینتر میشه از این سنگینی میتونیم هدس بزنیم چقدر در حال ریختنه! فقط برای اینکه یه دفعه آبلیمو سرازیر نشه, ما آهسته خم کنیم یه کوچولو که ریخت بلند کنیم,و مجددا خم کنیم, چون اگه زمان بیشتری خم نگه داریم بیشتر ریخته میشه!
ولی اگه بخواهیم آبلیمو رو تو غذای جامد بریزیم که صدا نداره, ؛ ما میتونیم آبلیمو رو بریزیم تو یه استکان, بعد با استکان بریزیم تو غذا, که من گاه حوصله استکان هم ندارم؛ با درب شیشه ی اون مایع؛ میریزم !خخخ. اینجا یه راه که من خیلی میتونم دقیقتر تشخیص بدم اینه که: همینطوری که داریم آبلیمو یا آب یا روغن و یا خلاصه مایعات میریزیم تو استکان, اون استکان رو تکون بدیم وزنش مشخصتر میشه!
نکته ۲: روش ریختن روغن تو غذا- میدونید که روغن مایع رو بریزیم تو غذا؛ صدا نمیده . من از روش دوم ریختن مایع تو غذا که برای آبلیمو توضیحش دادم استفاده میکنم, یعنی آهسته خم میکنم از وزنه دهنه ی شیشه روغن هدس میزنم, ولی قبلنا از این روش زیاد خطا کردم! خخخ, با تمرین تکرار دیگه قلقش اومده دستم. یه راه دیگه برای ریختن روغن اینه که: اول یه پیشدستی کنارمون بذاریم, یه قاشوق داخلش میذاریم, روغن رو بریزیم تو قاشوق, تا اگه یه چکه روغن ازش خارج شد بریزه تو پیش دستیه, و کابینت گاز اینا کثیف نشه که مامانا میکشنمون , خخ, بعد روغنه داخل قاشوق رو میریزیم تو غذا.
نکته۳: روش ریختن ادویه در غذا: خب اولا که لوازم آشپز خانه ای ها جا ادویه دارن, خیلی هم خوشکله, پول خوشکل باباها اینجا هاست که باید خرج شه ! خخخ, داخلش قاشوق کوچولو هست, با قاشوقش هر اندازه بخواهیم میریزیم تو غذا. ولی حالا تشخیص هر ادویه, هم که از روی بو میفهمیم کدوم فلفله کدوم زردچوبه و اینا, و راه دومش اینه که: جای هر کدوم رو ثابت بذارید مثلا اولی زرد چوبه, دومی فلفل] سومی دارچین و همینجوری جاش رو ثابت بذارید و حفظ کنید. البته با لمس کردن هم که کاملا مشخصه, ولی تا راه برامون هست, حد الامکان به هیچ غذایی دست نزنیم, چون بعضیا وسواس دارن به این چیزا.
نکته۴: ریختن نمک در غذا: خب نمک و شکر و امثال اون رو یامیتونید توی جای خودش که مناسبتر باشه , که بشه داخلش قاشوق چایی خوری گذاشت, بریزید بعد با اون قاشوق بردارید.ولی من با همون روشی که برا آبلیمو توضیح دادم نمک اینا میریزم, یعنی نمک دان رو طوری خم میکنم که بتونم از وزن دهنه ی نمک دان تشخیص بدم چقدر در حال ریختنه!
نکته۴: اگه چند مدل ماکارانی دارید و میخواهید همه رو بپزید, اول ماکارانی شکلی رو چون دیر پخت میشه, داخل آب جوش بریزید, بعد که کمی نرم شد, ماکارانی رشته ای رو داخلش بریزید تا باهم هماهنگ پخت بشه.
نکته۵: دوستان, همه میدونید که تو آشپز خونه زیاد با آب سر کار داریم, ما نابیناها هم چون زیاد با دست کار میکنیم, بیشتر دست میشوریم! خیس بودن دست زیادی؛علاوه بر اینکه پوست اذیت میشه,زمانی که رو غذایی کار میکنیم, اگه دست خیس باشه, چکه آبش بریزه تو اون غذا, خیلی بده, اصلا قشنگ نیست, هرکی ببینه اصلا دوس نداره اون دستپخت رو بخوره! من چنین مواقع از دستمال آشپزخونه استفاده میکنم, قبل اینکه برم رو غذا دستمو کاملا باهاش خشک میکنم. این دستمال آشپز خونه, تو لوازم آشپز خونه ای ها فروش میرن, به شکل عروسکی هستن و خیلی هم خوشکلن میتونیم کنار گاز آویز کنیم! البته حتما لازم نیست ها بخرید, میتونید خودتون یه دستمال برای همین کار اختصاص بدید.
نکته ی بعدی هم که خیلی مهمه ناخون بلند هست, بچه ها! بیناها چون اگه ناخون بذارن, میتونن با دستکش کار کنن, اما با دستکش برای ما نابیناها خیلی سخته! من که اصلا نمیتونم با دستکش کار کنم, زمانی که ناخون بلند میکنم, و لاک میزنم, آشپزی نمیکنم خخخ, منتظر یه راه حل بودید؟ متاسفانه راه کاری ندارم!! جز اینکه توصیه کنم قبل از آشپزی ناخون رو کوتاه کنید, با استون لاک رو پاک کنید, دست کاملا شسته, بعد آشپزی کنید! چون هرچقدر هم که بگیم دستمون تمیزه , باز پسندیده نیست.! .
نکته ۷: برای خانما خیییییییلی هدینگ زیر مهمه!!!! پس لطفا نخونده نوش جان نفرمایید!!! خخخ.
طرز تزیین ماکارانی
میتونیم ماکارانی رو داخل دیس بریزیم و به این شکل تزیین کنیم. اولا تزیین باید طوری باشه که ظاهر ماکارانی زیبا دیده بشه, پس نباید خیلی شلوغ بشه, پس با هر موادی تزیین میکنیم کم باشه, و ترکیب رنگ رعایت بشه, تا وقتی مردم ببینن گشنه تر بشن! خخ.
پس ماکارانی رو وسط دیس بریزیم, یه گوشه ی دیس رو ته دیگ بریزیم. دور دیس رو با زیتون تزیین کنیم, وسط دیس, یا در واقع روی ماکارانی رو با گوجه به شکل گل برش بدیم و بچینیم,یا با تربچه , و دو شاخه سبزی جعفری هم میتونیم توش بذاریم, و یا میتونیم در یه گوشه ی دیس میوه ی لیمو ترش رو از نصف برش بدیم و یا فلفل دلمه ای رنگی رو هم همینطور میتونیم حلقه ای یا هر شکل خوشکل برش بدیم داخل دیس بذاریم.
نکته ۱: ما نابینایان گوجه رو میتونیم مثلًبه به این شکل گل درست کنیم: اولا گوجه باید کاملا سالم باشه,دوما اگر گوجه محلی ریز باشه همینجوری داخل دیس ماکارانی بذاریم, ولی اگر گوجه بازاری باشه , اندازش متوسط باشه ظاهرش خوش فرم باشه, ما روی گوجه رو یه کوچولو برش میدیم, بعد با چاقو به شکل بعلاوه ی بینایی روی گوجه خراش میدیم, بعد لبه هاش رو طوری برش میدیماز هم جدا میکنیم به طوری که پاره نشه, و به شکل یه گل قمچه ای که داره باز میشه,در بیاد .
نکته دو: شاخه ی تربچهر شکل خوشکلی انتخاب کنیم که برگه ریز یا جوانه داشته باشه, کله ی این تربچه رو هم اول از سرش یه کوچولو بر میداریم, کمی از همینجا از داخل تربچه رو خالی میکنیم, بعد به شکل بعلاوه ی بینایی روی تربچه رو خراش ایجاد کنیم, بعد لبه هاش رو طوری برش بدیم که به شکل قمچه گلی که داره باز میشه در بیاد .
نکته ۳: و یه روش دیگه هم اینه که عروسکی تزیین کنیم: با قیچی آشپز خونه، نان لواش رو به شکل گردی صورت برش میدیم, پهن میکنیم تو دیس, کمی زیر نان طوری ماکارانی میریزیم تا مثل صورت گرد بشه! بعد با ماکارانی رشتهیی موهاش رو درست میکنیم! فلفل دلمه ای رو به شکل گل برش میدیم, میذاریم به جای گلِ سرش! زیتون میذاریم به جای چشماش! سبزی میذاریم به جای ابرو و موژه هاش! و گوجه رو به اندازه دهن برش میدیم, , میذاریم سر جاش! نوخود فرنگی هم به جای دماغش! و فلفل دلمه ای رو به شکل گوش برش میدیم,میذاریم سر جاش!.
نکته۴: حالا میتونید بفرمایید خودتون بپزید و نوش جان بفرمایید!! خخخ
موفق که هستید, الهی! موفقتر باشید. التماس دعا.
سلام و درود بر شما دوست خوب شبروشنی ما
حال و احوالتان که به لطف یگانه دادآر دادآفرین که خوب هست انشالله
واااای بازم که پست آشپزی داریم
مامااان گشنم شد الآن
خب بازم مرسی که این پست خوب آشپزی به سبک نابینایی منتشر فرمودین
خب کپی برابر اصل شد در ورد تا بعداً بخونم
هر چند که شما یه پا سرآشپز و کدبانو هستید
به هر حال مرسی بانو بابت این پست
ایام به کام روزگار بر وفق مراد و خدا نگهدار
سلام جناب آقای عبد الله پور, ممنونم از شما. ان شالله که این پست مفید باشه. خیلی متشکرم از کامنتتون,خیلی لطف فرمودید. الهی, موفق باشید.
سلام هوممممم! بهبه ماکارونی! چه شود! من عاشق ماکارونی هستم اونم با تهدیگ سیبزمینیش. دست شما درد نکنه که غذای به این خوشمزگی رو آموزش دادید. تشکر.
سلام جناب آقای عزیز زاده, خواهش میکنم . ممنون از کامنتتون , موفق باشید.
سلام! بسیار ممنون بابت این پست! من گرسنم شد برم سر وقت ماکارونی
سلام جناب آقای سید مرتضوی, خواهش میکنم. ممنونم از کامنتتون. الهی, موفق بشید
سلام/
تبریک میگم به شما و موفقیتهای شما و تشکر میکنم.
خدا خیر به شما بده که زندگی نابینایان رو راحتتر میکنین.
چطوری میشه متوجه شد سیبزمینی که داره سرخ میشه رنگش تیره نشه؟
آخه شنیدم هرچی رنگش تیره بشه، خطرناکه باعث ایجاد سرطان میشه.
بازم ممنونم از لطف و آموزشهای عالی شما.
سلام زهرا جونم, خواهش میکنم, وظیفمه, ممنونم از کامنتتون, . . ببینید آجی,, شما وقتی سیب زمینی رو میریزید تو تابه, شعله رو کمترین درجه بذارید, و هر لحظه با قاشوق بهم بزنید تا یکدست پخت بشه, همینجوری ادامه بدید تا با همین شعله کم مغز پخت بشه. بعد چند لحظه وقتی که مغز پخت بشه؛ شما قاشوق میزنید متوجه میشید که نرمه, حالت چسبندگی داره. از همین مرحله شعله رو روی بیشترین درجه بذارید همچنان با قاشوق بهم بزنید تا یک دست برشته بشه, صبر کنید تا کاملا با قاشوق متوجه بشید همه ی سیب زمینیا برشته شدن, راه تشخیصش اینه , که: کم کم از حالت چسبندگی خارج میشه, و وقتی با قاشوق بهم میزنید هم صدا داره, هم خشک میشه, دیگه سرخ شده و باز اگه متوجه نشدید بچشید. و دیگه نباید رو شعله باشه. چون اگه . بیشتر از این روی شعله بمونه میسوزه و در واقع تغییر مزه و تغییر رنگ میده و تیره میشه که مضر هست. الهی, موفق بشید.
سلام. بسیار تشکر می کنم از پست خوبتون. منو به یاد دوران دانشجویی انداخت. اون موقع ها ماکارونی, دم پختی ماش یا عدس, خورش بادمجان و سبزی و کوکو سبزی و سیب زمینی رو بلد بودم. سالهاست چیزی نپختم و وسوسه شدم امتحان کنم ببینم هنوز می تونم یا نه. بخصوص اینکه الان دیگه نمی بینم و یک دستور العمل اجرایی هم دارم. خخ
موفق و پیروز باشید
سلام جناب آقای بهرامی راد, خواهش میکنم. ممنونم. تشکر از کامنتتون . حتما باز هم میتونید. ان شا الله که موفق بشید.
سلام به شب روشنی عزیز و کوشا
ممنون از پستت و توضیح نکات نابینایی که اگرم بلد باشیم یه سری چیزای جدید یاد میگیریم
ایشالا دفعه های بعد جملات توضیحیت رو توی پاراگرافهای جدا بنویس ت با هم قاتی نشن نخوایم دوباره بهش دقت نظر بندازیم سرعت صفحه خوان هامون رو که پایین نمیاریم که
من با اینکه ماکارونی نمیخورم اما الان دلم خواست از این صدفیا برام درست کنی با مخلفاتش لطفً ربش هم کم بنما
سلام آجی جونم ممنونم خیلی لطف داری به من. باشه دیگه خانم با هوش سوتی میگیری دیگه ازمون خخخ . حواصم به صدفی نبود بالا جا انداختم! چشم خانم فرمانده شما تشریف بیار گیلان و امر بفرما ماکارونی صدفی که چیزی نیست تمام صدف های دریا خزر رو تقدیم میکنیم بهت خخ.
عزیز دلمی درمورد دستور پاورقی و طرز نوشتنم هم ممنونم که گفتی, و هم چشم حتما در پست های آتی رعایت میکنم. خوشحال شدم ممنونم از کامنتت . مثل همیشه خیلی زیاد ۳تا دوستت دارم!!!.smile 🙂