آموزش و طرز تهیه پنج نوشیدنی تابستانی

اسموتی پروتئینه

مواد لازم برای ۴ نفر: ۲ فنجان ماست بدون چربی یا کم چرب-۲ عدد موز رسیده-۲ فنجان توت فرنگی تازه( یا یخ زده ی بدون شکر)اسلایس شده-۲ قاشق غذا خوری عسل-۲ قاشق

غذا خوری کره بادام زمینی.

طرز تهیه:ماست، موز و توت فرنگی ها را به همراه عسل و کره ی بادام زمینی در مخلوط کن، ریخته و مواد را تا غلظتی که دوست دارید مخلوط نمایید. حالا اسموتی شما
اماده می باشد.

ارزش تغذیه ای به ازای هر بار مصرف:۲۲۳ کیلو کالری انرژی،۵ گرم چربی،۲ میلی گرم کلسترول،۱۳۳ میلی گرم نمک(سدیم)،۳۰ گرم شکر،۳۹ گرم انواع دیگر کربوهیدرات ها،۱۰
گرم پروتئین.
*
*
*
*——————————————————————————–
*
هندوانه و لموناد توت فرنگی

مواد لازم برای ۱۰ نفر:۶ فنجان هندوانه ی  قارچ شده-۲ فنجان توت فرنگی (توت فرنگی را به ۴ قسمت تقسیم نمایید)-۳/۱ فنجان شربت اگاو-۱ فنجان شربت لیمو-۲ لیتر
اب گاز دار خنک-تکه های یخ.

طرز تهیه: در یک مخلوط کن ،نصف مواد را(نصف هندوانه ها،نصف توت فرنگی ها و نصف شربت اگاو) تا غلظت مورد نیاز مخلوط کرده،کل مخلوط را در یک پارچ بریزید.برای
نصف مواد دیگر نیز همین کار را بکنید.شربت لیمو را به مخلوط اضافه نمایید.در یخچال ۴ ساعت تا حداکثر ۲۴ ساعت نگهدارید تا خنک شود.سپس مواد را در پارچ دیگر مخلوط
کرده و میل نمایید.

ارزش غذایی به ازای هر بار مصرف:۷۴ کیلو کالری انرژی،۴۳ میلی گرم نمک(سدیم)،۱۹ گرم سدیم،۲ گرم فیبر،۱۶ گرم شکر،۱ گرم پروتئین،۰ گرم چربی.
*
*
*
-*——————————————————————————-
*
شربت انار با نعنا

مواد لازم برای  ۱۰ نفر:۴/۱ فنجان نعنای تازه- ۴ فنجان آب انار -۴/۱ فنجان شکر-۲ لیتر اب گاز دار-قطعات یخ-

طرز تهیه: برای درست کردن شربت ابتدا نعنای تازه را در پارچ ریخته، با استفاده از یک قاشق چوبی نعناها را له کنید.اب انار را به همراه شکر در پارچ بریزید و
تا حل شدن شکر، مخلوط را به هم بزنید. ظرفی بر روی پارچ قرار داده و ان را بپوشانید. سپس به مدت ۲ الی ۴ ساعت در یخچال نگهدارید.

برای هر بار مصرف،۴/۱ فنجان از این شربت را به همراه ۲/۱ فنجان از اب گازدار، در لیوان ریخته و هم بزنید و بعد میل نمایید.

ارزش غذایی برای هر بار مصرف:۸۰ کیلو کالری انرژی،۴۲  میلی گرم نمک(سدیم)،۲۰  گرم کربوهیدرات
*
*
*
*
*
شربت توت با سیب

مواد لازم برای ۴ نفر: ۲ فنجان توت فرنگی اسلایس شده-۲/۱ فنجان شاتوت -۳ قاشق غذا خوری کنسانتره سیب- تکه های یخ

طرز تهیه: در یک مخلوط کن، توت فرنگی ها را به همراه ۲/۱ فنجان شاتوت و کنسانتره سیب تا غلظتی که دوست دارید مخلوط کنید. سپس مخلوط را به یک پارچ منتقل کرده،
با استفاده از یک قاشق توت ها را کاملا له کرده و می توانید در انتها توت ها را از مخلوط بر دارید. سپس برای هر نفر مقداری از این شربت را در آب خنک ریخته و
مصرف نمایید.

ارزش غذایی برای هر بار مصرف:۴۹ کیلو کالری انرژی،۱۷ میلی گرم نمک(سدیم)،۱۲ گرم کربوهیدرات،۳ گرم فیبر،۱ گرم پروتئین و بدون چربی می باشد.
*
*
*
-*——————————————————————————-
*
آبمیوه انبه-پرتقال

مواد لازم برای ۶ نفر: ۴ فنجان انبه رسیده(انبه ها را پوست کنده و هسته شان را جدا کنید)-۲/۱ ۱ فنجان نکتار پرتقال-۴/۱ فنجان نکتار لیمو-۱/۲  فنجان آب-۲ قاشق
عسل(اختیاری)

طرز تهیه: در یک مخلوط کن،انبه ها و نکتار پرتقال و نکتار لیمو را ریخته و تا غلظتی که دوست دارید مخلوط کنید. سپس مخلوط را در یک پارچ ریخته و به دلخواه می
توانید میوه های باقی مانده را از مخلوط بردارید. به مخلوط آب اضافه کرده و به دلخواه با عسل میل نمایید.

ارزش غذایی برای هر بار مصرف:۷۲ کیکو کالری انرژی،۵ میلی گرم نمک(سدیم)،۱۸ گرم کربوهیدرات،۲ گرم فیبر،۱ گرم پروتئین.

درباره سعید پناهی

با سلام. بنده سعید پناهی هستم. متولد 9 اسفند سال 1375. از علایقم میتونم بگم به اینترنت, مبایل, موزیک, بازیهای نابینایی,گوش کردن به رادیو و نمایش رادیویی و و و خعععععیلی چیزهای دیگه اشاره کنم. کلا با همه چی حال میکنم. رفیق بازم, و رفیقهای ثمیمی را بیشتر از داداشهای نداشتم, دوست دارم. زاده ی استان زنجانم و از 1 سالگی در کرج یا همون استان البرز زندگی میکنم. در حال تحصیل در مقتع کارشناسی علوم تربیتی هستم. عاشق مطالعه صفحات اینترنتی هستم. پیگیر اخبار علم و فناوری هستم. به علاوه که در اسکایپ هستم, تو واتساپ و تلگرام و اینستا هم هستم. خخخ. کلا مسنجر بازم. فکر کنم هدفم کلا از اندروید خریدن همین بوده. اردیبهشت 92 با ی n73 وارد دنیای نت شدم. و اون وقتها 3g و این حرفا نبود با gprs آهنگ دانلود میکردم. بعد توسط معرفی یکی از دوستانم با سایتهای نابینایی آشنا شدم. بعد مهر ماه بود که دیگه ماهور خریدم, باورتون نمیشه من تا مهر 92 هنوز صفحهخان فارسی نداشتم. با این که از سال 83 پای کامپیوتر بودم. میدونین چرا؟ چون اون وقتها نت نمیرفتم. بعد از مهر ماهم اسکایپ نصب کردم و کم کم همه را add کردم و با همه آشنا شدم. عاشق گفت و گو تو اسکایپ بصورت صوتی هستم. کمو بیش چت هم دوست دارم. بعد اوایل آذر ماه بود که تصمیم گرفتم ی سایت بزنم, اول چنتا بلاگ تست کردم, خوشم نیومد. بعد کم کم بسرم زد, برم رو وردپرس. بعد به کمک آقای سعید درفشیان اینجارو بنا کردیم. روز 17 آذر 1392 بود که اینجارو بنا کردیم. اون وقتها زیاد اینجا کسی نمیومد. بعد دوستان کم کم با اینجا آشنا شدن. و الان هم که دیگه ی خانواده ی بزرگ شدیم به نام, شب روشن. اینجا ی سریها بهم مدیر ارشد هم میگن. اما خودم قبول ندارم. ی نو گرداننده میشه اسممو گذاشت. بیخودی هندونه تو پاچمون میکنن ههه. من تقریبن 10 درصد بینایی دارم. و از خط بریل استفاده میکنم. فقط 5 سال ابتدایی را در مدرسه ی پویا مخصوص نابیناها و کم بیناها درس خوندم. بعدش دیگه بصورت تلفیقی در مدرسه ی عادی مشغول به تحصیل شدم. راستی یادم داشت میرفت, جهت تماس با من میتونین از راه های زیر استفاده کنین. ایمیل: saeedpanahi2200@gmail.com اسکایپ: saeed-panahi تلگرام: https://telegram.me/sp1000 اینستاگرام: https://www.instagram.com/saeed10055/ خوشباشید.
این نوشته در آشپزی, آموزش, اندروید, پزشکی و سلامت ارسال و , , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

4 دیدگاه دربارهٔ «آموزش و طرز تهیه پنج نوشیدنی تابستانی»

  1. امیر فتوحی می‌گوید:

    سلام. جالب بود. ولی خداییش اون قد موادش گرونن که فکر نکنم از در خونمون رد بشه و ببریمشون خونه و مصرفشون کنیم. خوب حالا. به هر حال چیزای شنیدنی بود.

  2. powersoft می‌گوید:

    سلام داش سعید آقا من از هیچکدومشون خوشم نیومد نه که درست کرده باشم ولی از مواد هاشون معلومه که مواد ها هروم میشن و چیز خوبی هم در نمیاد ولی فکر کنم اون آب میوه پرتقال و انبه بد نباشه انبته نفهمیدم نکتار چیه بعد اگه آب هم نریزی توش فکر کنم بهتر باشه همون آب پرتقال و انبه و کمی آب لیمو رو با با هم قاتی کنی خوب میشه میشه مثل دلستر ۷ میوه البته فکر کنم ولی با این تفاسیر که تلخ نیست و گاز هم نداره
    ولی با عرض شرمندگی پستت رو لایک نمیکنم ببخشید ها

  3. گلبرگ می‌گوید:

    سلام داداشم
    زحمت کشیدی واقعا ممنون ولی منم هیچ کدومش رو دوست نداشتم همون شربت آبلیمو عسل رو عشقه

پاسخ دادن به powersoft لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *