سلام شب روشنی های عزیز ، طرز تهیه شربت آلبالو تقدیم به شما
مواد لازم : آلبالو یک کیلوگرم ، شکر دو کیلو گرم ، آب یک لیوان ، وانیل یک قاشق چایی خوری درصورت تمایل
طرز تهیه
آلبالو ها را شسته و پاک کنید بهتر است هسته های آنها را جدا کنید ، آلبالوی هسته گرفته شده را بین ۲۴ تا ۴۸ ساعت در شکر بگذارید ، و در یخچال نگه دارید ، بهتر است از ظرف یا قابلمه لعابی استفاده کنید
آب را اضافه کنید ، و قابلمه را با شعله پخش کن روی حرارت بگذارید ، شعله را خیلی کم نکنید ، چون رنگ شربت تیره میشود ، و همین طور شعله را خیلی زیاد نکنید ، چون بسرعت میسوزد و قهوهی رنگ میشود
بایستی حواستان به شربت باشد و هم بزنید تا شکر در شربت کاملا حل شود ، بعد از حل شدن شکر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند تا قوام آید ، از یک صافی استفاده کنید و آب شربت را در شیشه یا بطری نگهداری کنید
درضمن آلبالو ها را در شربت فشار ندهید چون از شفافیت رنگ شربت میکاهد
نکات مهم در تهیه شربت آلبالو
بطور کلی هرگونه شربتی را بهتر است در ظرف لعابی تهیه کنید
شربت آلبالو را اگر با آلبالو اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست درست کنید رنگ آن سرخ تند میشود ، و مزه اش قدری ترش خواهد بود ، با آلبالو رسیده رنگ شربت آلبالویی پخته و ترشی آن کمتر خواهد بود
اگر آلبالوها ترش بود کمی بیشتر شکر بریزید ، به شربت آلبالو معمولا وانیل میزنند ، ولی بهتر است اول شربت را بدون وانیل درست کنید و یک لیوان آن را با آب و یخ بنوشید ، اگر عطر خود آلبالو بنظرتان کافی نیامد وانیل به آن اضافه کنید
سلام! مرسی از شما. واقعا تو این هوای گرم میچسبه
سلام خواهش میکنم سلامت باشید
سلام خانومه بخشی .
آخ که چه بچسبه تو این گرما این شربت تشکر . ممنون .
سلاممرسی از حضور شما خواهش میکنم ، موفق باشید
سلام.
دستتون درد نکنه.
واقعا ممنونم بابت این پست.
من شربت آلبالو خیلی دوست دارم.
باز هم متشکرم.
سلام.شربت آلبالو عالیه.
ممنون.
درست میکنیم
سلام اقای سعیدیفرموفق باشید
سلام اقای نصیری تشکرازحضور شما