به نام خداوند زیبای رنگین کمان؛ خداوند مهدی صاحب زمان.
با عرض سلام و احترام خدمت یکایک شما شب روشنی های محترم. امیدوارم که خوب و سلامت باشید.
دوستان گرامی, من باز هم آموزش آشپزی اوردم؛ این بار هم ۳مدل پلو! امیدوارم کاربردی باشه.
طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز
مواد لازم برای ۳پیمانه برنج: گوشت چرخ شده, نیم کیلو گرم. لوبیا سبز خرد شده, نیم کیلو گرم.
رب گوجه فرنگی ,: ۴ قاشق غذا خوری.
.
پیاز متوسط :◊: ۲عدد.
سیبزمینی برای ته دیگ, یه عدد.
آب لیمو, روغن, نمک, فلفل, زردچوبه, پودر کاری, دارچین, هر کدوم به مقدار لازم. زعفران دم کرده به مقدار دلخواه.
طرز تهیه: بعد از اینکه برنج رو پاک و شستیم, چند ساعتی در آب و نمک نگه میداریم.
سپس یه قابلمه رو به مقدار لازم آب میریزیم, و مقداری نمک و آبلیمو, و بسته به نوع برنجمون مقداری روغن اضافه میکنیم و میذاریم روی درجه حرارت بالا تا جوش بیاد. و در همین مدت انتظار بقیه مواد رو آماده میکنیم. ابتدا پیاز رو نگینی خُرد میکنیم. تابه رو روی شعله میذاریم و بعد از اینکه داغ شد, بهش روغن سرخ کردنی و زردچوبه اضافه میکنیم و پیاز رو سرخ میکنیم.بعد پیاز سرخ شده رو میریزیم داخل یه ظرف جدا!
بعد از این کار لوبیا سبز ها رو با چاقو؛ به اندازه یه بند انگشت، هم اندازه و یک دست؛ خُرد میکنیم. بهش نمک و زرد چوبه میزنیم؛ و بعد در داخل همین تابه ای که پیاز سرخ کرده بودیم؛ اگه روغن داخل تابه کم بود اضافه و سرخش میکنیم؛ بعد میریزیمش داخل اون ظرف پیاز .
بعد از این کار، گوشت رو چرخ میکنیم,و در همین تابه با زرد چوبه و نمک, و اگه روغن تابه کم بود روغن هم اضافه میکنیم ؛ و سرخش میکنیم.
و حالا، مجددً اون موادی که قبلا سرخ کردیم, ( پیاز, و لوبیا سبز) هر دو رو داخل این تابه ی گوشت میریزیم. و بهش رُب گوجه, دارچین, پودر کاری, و فلفل سیاه اضافه میکنیم. با قاشوق هم میزنیم و دقایقی تفت میدیم. نهایتً یه مقدار آبلیمو و زعفران آب شده بهش اضافه میکنیم؛ و یه کوچولو بهم میزنیم و سپس از شعله بر میداریم.
دوستان گرامی, بعد از این مرحله, اگه آب کاملً جوش اومده باشه؛ ما آب برنجمون رو خالی میکنیم. و برنج رو میریزیم، داخل اون آبِ جوشِ درجه حرارت شعله، همچنان باید زیاد باشه. و مدام بهم میزنیم تا برنج بهم نچسبه, تا نیم پز بشه؛ , آب کشی میکنیم.
بعد از این مرحله، اول یه قابلمه رو میذاریم روی شعله تا داغ بشه. بعد داخلش روغن و زعفران آب شده میریزیم. سپس به سلیقه خودمون؛ تهدیگ رو یا سیبزمینی حلقه ای, یا یا سیبزمینی رنده شده و یا نان؛ انجام میدیم.
سپس میریم روی برنج و مواد. ابتدا مواد و برنج رو کاملً بهم مخلوط و بهم میزنیم تا تمام مواد به برنج ها برسه.پس از این کار، همه رو میریزیم داخل اون قابلمهی داغ؛ و میذاریم روی درجه حرارت بالا، تا بخار کنه.
بعد از بخار کردنش؛ شعله رو کم میکنیم تا آروم مغذ پخت بشه. نهایتً پس از این مرحله شعله رو کاملً زیاد میکنیم تا ته دیگ بگیره, سپس شعله رو خاموش میکنیم.
نوش جونتون.
نابینایان گرامی, نکته ۱: ! اگه دقت کرده باشید هر یک از مواد استانبولی رو جداگانه سرخ کردیم بعد بهم مخلوط کردیم! به این علت بود که نابینا بتونه راحت تشخیص بده درست و کامل سرخ شدن. ضمن اینکه همه ی این مواد نمیتونن همزمان باهم سرخ بشن؛ و کار رو برای نابینا سخت میکنه.
نکته ۲: لوبیا سبز رو لازم نیست خیلی زیاد روی شعله نگه دارید, نذارید تغییر رنگ بده! فقط یه کم تفت بدید؛ تا کمی نرم بشه، کافیه.
موفق بشید.
طرز تهیه پلو کوفته قلقلی به همراه نکات نابینایی
موادی که برای ۴پیمانه برنج لازممونه: گوشت چرخ کرده: یه پیمانه. .پیاز, یه دونه متوسط. فلفل؛ زردچوبه؛ دارچین, و نمک, روغن سرخ کردنی, و آبلیمو؛ هر کدوم به اندازه لازم. . زرشک و زعفران هم به اندازه دلخواه. . کره یه دونه کوچولو.. شکر, به مقدار لازم. آب: به اندازه لازم و تخم مرغ یه دونه.
طرز تهیه: ما اول برنج رو قبلا میشوریم و چند ساعتی میذاریم تو آبنمک. و گوشت رو هم قبلا چرخ میکنیم.
یه قابلمه بزرگ پر آب رو با اضافه کردن مقدار لازم نمک و آبلیمو میذاریم روی شعله زیاد. صبر میکنیم تا جوش بیاد. در همین انتظار میریم روی آماده کردن بقیه مواد!
, ابتدا گوشت چرخ کرده رو میریزیم تو یه ظرف بزرگی و پیاز رنده شده و فلفل و زردچوبه دارچین و نمک و تخم مرغ رو میریزیم تو گوشت. حالا اگه تونستید با قاشوق کاملً بهم بزنید که ورز داده بشه که خیلی بهتر. ولی اگه با قاشوق نتونستید! دستکش بذارید؛ و اگه با دست کش راحت نیستید! اشکالی نداره, شما دستا رو کاملً شسته, تمیز, و خشک باشه. با دست ورز بدید. تا مواد کاملا با هم یک دست مخلوط بشن.
بعد این کار گوشت رو به شکل گردی کوچیک به اندازه کمی بزرگتر از فندوق در میاریم. بعد یه تابه میذاریم روی شعله تا کاملً داغ بشه. بعد داخلش روغن سرخ کردنی میریزیم. بعد گوشت قلقلی ها رو میچینیم توی این تابه. شعله رو روی کمترین درجه میذاریم, منتظر باشیم, تا آروم پخت بشه.
دوستان؛ از این مرحله بعد رو باید سرعت عمل بالا داشته باشیم. حالا ما میریم روی برنج: اگه آب جوش اومده, ما اول آب داخل قابلمه برنج رو خالی میکنیم, و برنج ها رو سرازیر میکنیم تو این قابلمه ی آبِ جوش با شعله زیاد, و منتظر می مونیم تا برنج مغز پخت بشه! مدام باید برنج رو هم بزنیم تا بهم نچسبن, تا نیم پز بشه.
توجه بفرمایید که ما در این مرحله همزمان باید چند کار انجام بدیم پس سرعت عمل بالا لازم داریم.چون همزمان داریم برنج رو هم میزنیم باید نظارت کنیم تا از اون طرف روی شعله, گوشت نسوزه. و از طرف دیگه بقیه ریزه کاری هایی مثلا آماده کردن زرشک و زعفران اینا رو انجام بدیم. خلاصه، وقتی تست کردیم متوجه شدیم گوشت مغز پخت شده, شعله رو زیاد کنیم تا کاملً سرخ بشه, سپس ما گوشتا رو بر میگردونیم تا طرف دیگش هم مثل همین طرفِ اول پخت میکنیم.بعد از شعله برمیداریم میذاریم روی میز. و میریم بقیه کار رو انجام میدیم.
دوستان, حالا برنج توی آب جوش رو تست میکنیم، اگه نیم پز شده؛ آب کشی میکنیم. حالا ما یه قابلمه دیگه رو میذاریم روی شعله, داغ بشه و داخلش کمی روغن و زعفران آب شده میریزیم,سپس ته این قابلمه مواد ته دیگ میچینیم.( ته دیگ سلیقه ای هست)
حالا اول دو کف گیر برنج میریزیم روی مواد ته دیگ در قابلمه. و کاملا پخش میکنیم. بعد دو قاشوق گوشت قلقلی میریزیم روش پخش میکنیم. سپس مجددا روش برنج میریزیم و پخش میکنیم. بعد گوشت قلقلی میریزیم روی این برنج. سپس باز هم برنج میریزیم روی گوشت, و پخش میکنیم. به همین ترتیب؛ لابلای برنج ها از این گوشت ها رو میچینیم؛ تا گوشتا تموم بشن.
حالا اگه دوس دارید پلوتون خیلی چرب باشه, یه کم برنج میریزیم توی اون روغنِ تابه که توش گوشت قلقلی سرخ کرده بودیم و برنج رو با چربیش هم میزنیم چرب میکنیم؛ و میریزیم روی برنج داخل قابلمه. و دربش رو میبندیم, میذاریم رو شعله و درجه شعله رو زیاد میذاریم, تا بخار کنه.
پس از بخار؛ شعله رو کم میکنیم, و کمی زعفرانِ آب شده میریزیم رو این برنج و منتظر می مونیم تا پلو دم بکشه, .بعد یه لحظه شعله رو زیاد میکنیم. و منتظر باشیم تا تهدیگ بگیره, و خاموش.
حالا با قاشوق پلوی زعفرانی روی قابلمه رو میریزیم تو یه بشقاب. و زرشکی که قبلا با کره و شکر تفت دادیم؛ و آماده کردیم. رو باهاش مخلوط میکنیم. و وقتی پلو رو ریختیم داخل دیس, چند قاشوق این پلوی زعفرانِ زرشکی رو روش میریزیم, و به هر شکلی که دلمون خواست تزیین میکنیم, میبریم سر سفره.
نوش جونتون.
نابینایان گرامی, نکته ۱: وقتی گوشت قلقلی خام هست, نرم و خیسه. ولی وقتی پخته میشه خشک و زبره! علاوه بر این از راه مزه و بو هم قابل تشخیصه.
نکته ۲: چون این گوشت به شکل گرد و کوچولو هست, اگه تابه ی شما مناسب باشه, لازم نیست حتما الزاما یه طرفش رو سرخ کنید, و برش گردونید! بلکه میتونید آروم هم بزنید خودش همه سمت میچرخه سرخ میشه. یعنی اگه یه کم که تو تابه بمونه پخته بشه, سفت میشه؛ و از حالت چسبندگی خارج میشه, بعد اگه با قاشوق بهمش بزنید؛ توی تابه چرخ میخوره یک دست سرخ میشه. فقط باید خیلی آروم این کار رو انجام بدید, تا وا نره و خُرد نشه و شکل زیبای قلقلیش از بین نره! اگه اینجوری نتونستید انجام بدید, از راه اول که توضیحشو دادم, یعنی بذارید اول طرف اولش سرخ بشه, بعد دونه دونه برشون گردونید؛ تا طرف دومش هم سرخ بشه. روش برگردوندن این گوشت برای ما نابینایان هم عین روش برگردوندن گوشت های دیگه هست که قبلً در پست قبلی آموزش دادم. نکته۳: سرخ کردن گوشت چرخ کرده و راه تشخیص سرخ شدنش برای ما مثل همون روش مرغ و ماهی هست, که در پست قبلی آموزش دادم. فقط باید به این نکته توجه بفرمایید که اگه بخواهیم از راه تایم تشخیص بدیم که گوشت سرخ شده؛ معمولً طرف دوم زودتر از طرف اول پخته میشه!
موفق باشید.
طرز تهیه کلم پلو به همراه نکات نابینایی
موادی که برای ۳پیمانه برنج لازم داریم: کلم سفید: ۵۰۰ گرم. گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم. پیاز: ۲ عدد. تخم مرغ یه دونه. فلفل، زردچوبه، دارچین، روغن سرخ کردنی، آبلیمو، نمک، آب: همه به اندازه لازم.سبزی خُرد شده (شامل شوید, تره, ترخان, ریحان ) مجموعً ۱۰۰ گرم. کره: یه دونه کره کوچولو. شکر یه قاشوق چایی خوری. زرشک، و زعفران: هر۲ به مقدار دلخواه. سیبزمینی برای ته دیگ: یه دونه.
دوستان, بعد از اینکه برنج رو پاک و شستیم؛ چند ساعتی تو آب نمک میذاریم.
سپس یه قابلمه آب میذاریم روی شعله و توش آب لیمو و نمک میریزیم تا بجوشه. و در همین انتظار میریم بقیه مواد رو آماده کنیم.
ابتدا گوشت چرخ کرده رو داخل ظرفی بریزیم, و یه دونه پیاز رنده شده ، تخم مرغ ، نمک و فلفل زرد چوبه و دارچین رو خوب مخلوط کنیم؛ کاملا بهم میزنیم، و ورز میدیم؛ . بعد این مواد رو به شکل قلقلی های هم اندازه به شکل فندوق درست می کنیم, و تو یه تابه روغن داغ به همان روشی که در هدینگ قبلی توضیح دادم, سرخ میکنیم.
حالا کلم سفید رو خلالی خرد میکنیم, و داخل قابلمه دیگه ای میریزیم و با مقداری نمک، زردچوبه؛ و ۲ لیوان آب بپزیم! آنقدر باید روی شعله بمونه تا آبش خشک بشه.
پس از این کار, یه دونه پیاز رو خُرد کنیم؛ و در یه تابه جدایی با نمک و زرد چوبه سرخش کنیم, البته لازم نیست پیاز کاملا سرخ بشه, همین که کمی نرم شد کافیه.
بعد کلم های پخته و سبزی های خرد شده رو به این پیاز سرخیده شده اضافه کنیم. و چند دقیقه با حرارت ملایم همه ی اینا رو باهم تفت کوچولویی بدیم, و از شعله برداریم.
پس از این کار میریم روی برنج, اگه آب جوش اومده, برنج رو داخلش میریزیم تا نصف پخته بشه, بعد آب کشی میکنیم,.
حالا در این مرحله؛ ما مواد کلم رو با برنج مخلوط میکنیم. و با قاشوق کاملً بهمشون میزنیم.
بعد از این کار، یه قابلمه دیگه ای رو میذاریمروی شعله تا با روغن داغ بشه, سپس برای طلایی شدن ته دیگش، کفش زعفران میریزیم. سپس مواد ته دیگ رو به سلیقه خودمون میچینیم کف قابلمه.
بعد از این کار؛ یه مقدار برنج داخل قابلمه. سپس روی برنج، گوشت قلقلی سرخ شده میریزیم.بعد مجددً روی گوشت برنج میریزیم, پخش میکنیم. و به همین ترتیب لابلای برنج گوشت قلقلی میریزیم. تا گوشتا تموم شن! نهایتً یه کفگیر برنج رو توی روغن تابه گوشت بریزید و بهم میزنیم چرب میکنیم و روی این برنجِ داخل قابلمه میریزیم.
درجه حرارت رو زیاد میکنیم. بعد از اینکه بخار کرد؛ درجه رو کم و میذاریم آروم پخت بشه.
نهایتً، مجددً درجه شعله رو زیاد میکنیم, و روش زعفران آب شده میریزیم و صبر میکنیم تا ته دیگ بگیره؛ پس از اطمینان خاموش میکنیم.
تزیین کلم پلو: ما پلو طلایی شده روی قابلمه رو به همراه زرشکی که قبلا آماده کردیم؛ … و پلوی داخل دیس رو باهاش تزیین میکنیم. و میبریم سر سفره.
نوش جون.
نابینایان گرامی, نکته۱: روش پاک کردن کلم: , ما اول لایه رویی کلم رو بر میداریم میندازیم آشغالی؛ چون کثیفه. بعد بقیه رو لمس میکنیم اگه پوسیدگی داشت با چاقو جدا میکنیم. سپس با آب سرد و مایع میشوریم. باید حتما با انگشت لایه ها رو طوری از هم باز کنیم و آب بزنیم و بشوریم؛ تا وسط و ته کلم، کاملا تمیز بشه, فقط کلً لایه ها رو جدا نمیکنیم! چون اگه لایه ها از هم جدا بشن؛ برای ما نابیناها یه کم خُرد کردنش دردسر داره و وقت گیر میشه. و روش خُرد کردن کلم هم عین خُرد کردن پیاز؛ که قبلا آموزششو دادم. فقط برای این پلو باید کلممون خلالی خُرد بشه. نکته ۲: راه تشخیص پخته شدن کلم؛ کلم خام خشکه. ولی وقتی با آب بپزیم نرم میشه! که وقتی قاشوق بزنیم, کاملا معلوم میشه. اگه نتونستید, با قاشوق یه کوچولو بریزید تو پیش دستی و لمس کنید, نرم و به حالت له شده هست.
موفق باشید.
آنچه که یک نابینا درمورد گوشت قرمز باید بداند
دوستان, همان طور که میدونید, دو نوع گوشت قرمز داریم؛ گاو و گوسفندی. چون خونوادمون گوشت گاو دوس نداریم, منم زیاد درمورد گوشت گاو اطلاعات کافی ندارم.
اما درمورد گوشت گوسفندی: میدونید که گوشت خیلی زود فاسد میشه. پس اگه در هر کدوم از مراحل تولید, کشتار, فروش, نگهداری و مصرف بهداشت گوشت رعایت نشه؛ موجب بیماری و مسمومیت میشه. بنا بر این، ما نابینایان هم لازمه که نکاتی بدونیم. درمورد تولید و کشتار که باید از از قسابی های معتبر و بهداشتی خرید کنیم که درمورد خرید هم من اطلاعاتم۰! !خدا بابا جون و داداشیای مهربون رو برام نگه داره فدای غیرتشون, که اینجور دردسر رو به خانما نمیدن.
و اما چند نکته که قبل از فریز کردن, و قبل از پختن گوشت قرمز باید بدونیم: اگه گوشت خشک و حالت چروکیده داشته باشه, فاسده. اگه چربی گوشت سفت و بدون بوی بد باشه, سالمه. .اگه گوشت رو لمس کنیم؛ بیش از حد شل بود؛ یعنی گوشت در حال فاسد شدنه! و بلعکس اگه بیش از حد سخت بود؛ یعنی گوشت مونده! اگه گوشت خشک و بدون رطوبت باشه، سالمه.. اگه بیش از اندازه شل باشه،فاسده. اگه گوشت لزج و چسبناک باشه، فاسده. اگه چربی گوشت سفت و بدون بوی بد باشه, سالمه. اگه گوشت بوی شدیدً بد، شبیه به بوی مُردار داشته باشه, فاسده. اگه بوی غیر طبیعی مانند بوی ترشیدگی بده؛ فاسده. . اگه زمان پختن گوشت بوی نامطلوب و بدی از گوشت حس کنیم؛ ، این گوشت هم فاسده. بعد از این مرحله , گوشت ها رو از روی تخته گوشت، به قطعات کوچیک, برای کباب، و خورشت، و یا چرخ کردن؛ تکه تکه و جدا میکنیم. یعنی گوشت های قابل کباب ( گوشت ساف ،و قلب؛ جگر و…) اینا رو از دیگر گوشتا مثلا گوشتای پر چرب و استخان هایی که زیاد گوشت نداره و…., برای خورشت جدا میکنیم. سپس برای پختن مواد میزنیم. و هرچی باقی موند رو برای وعده های بعدی بسته بندی و در یخچال فریزر میذاریم.
خب نحوه چرخ کردن گوشت توسط نابینا: الف, چرخ کردن با چرخ گوشت: ابتدا گوشت رو از روی تخته ی گوشت خرد میکنیم, و استخان هاش رو با چاقو جدا میکنیم. . سپس میشوریم. بعد بریزیم تو آب کشتا آبش گرفته شه. بعد بریزیم تو کاسه ی چرخ گوشت. بعد دربش رو ببندیم , وفیشش رو بزنیم به برق , سپس کلید روشن رو میزنیم, میره برای چرخ کردن. , بعد از یکی دو بار چرخیدن چرخ میشه. برای اطمینان درش رو برداریم لمس کنیم مطمین بشیم بعد خاموش میکنیم. فقط توجه داشته باشید که نباید خیلی زیاد چرخ و له بشه.
چرخ کردن گوشت با دست: اول گوشتا رو از استخان جدا میکنیم. و با چاقو ریز میکنیم. بعد میشوریم. بعد میریزیم تو آب کش تا آبش گرفته شه. , سپس کم کم , میریزیم روی تخته گوشت کوب . روش خُرد کردن گوشت هم شبیه خُرد کردن سبزی هست! که آموزشش رو قبلً دادم. یعنی کمی گوشت جمع میکنیم یه جا روی تخته. و آنقدر با ساتور میکوبیمش؛ تابه اندازه لازم له بشه. بعد این رو میریزیم داخل یه ظرف جدایی. و به همین ترتیب، بقیه رو هم همینطوری کم کم از روی تخته میکوبیم. پس از این کار, سریع تخته گوشت و وسایلی رو که در این کار به کار گرفتیم رو میشوریم, پاک میکنیم؛ تا میکروب و بو نگیره.
و اما گوشت خورشتی و کباب: دوستان, چون اینجا دام پروری زیاده و ما هم زیاد گوشت قرمز مصرف میکنیم, همیشه به مقداری که لازم داریم؛ گوشت تازه میخریم و مصرف میکنیم به همین دلیل زیاد گوشت یخچال نمیذاریم. ضمن اینکه مزه گوشت تازه خیلی بهتره. ولی اگه به هر دلیلی این امکان برای شما نیست؛ و اگه زیاد گوشت داشتید. بهداشت ها نگهداری گوشت گوسفندی رو بیش از چند ماه در فریزر توصیه نمیکنن. و گوشت چرخ کرده هم مدت کمتر از گوشت معمولی، در فریزر سالم می مونه.
به منظور فریز کردن گوشت؛ بعد از تکه کردن و جدا کردن گوشت؛ ما گوشت رو به هر اندازه ای که برای هر وعده لازم داریم متناسب تعداد نفرات مصرف کننده جدا؛به صورت کاملا نازک و ساف, در نایلون فریزر بعد از تخلیه کامل هوای داخل این بسته؛ گره میزنیم؛ و همه رو به این شکل بسته بندی میکنیم.سپس در در یخچال فریزر قرار میدیم. فقط توجه داشته باشید که: : اگه بستهبندی ضخیم و پرحجم باشه، احتمال یخ نزدن سریع گوشتهایی که در وسط بستهبندی قرار دارن، وجود داره و این باعث فاسد شدن این قسمت گوشت میشه.
برای مصرف گوشت منجمد هم الزامً باید به مقدار مورد نیازی که بسته بندی کردیم, رو از قسمت فریزر بیرون بیاریم, سپس گوشت رو در مکان خنک میذاریم, تا تدریجً یخش آب بشه. تا باکتری های گوشت رشد نکنه. و همچنین مزیت باز شدن تدریجی یخ گوشت، اینه که بافت ماده غذایی پاره نمیشه. و مواد مغذیش به شکل خونابه هدر نمیره.
و همچنین,
: : پس از رفع انجماد گوشت, باید بلافاصله گوشت رو بپزیم. و نباید مجددا اونو تو فریزر بذاریم.
.
نابینایان گرامی, نکته ۱: اگه روی بستهبندی سوراخ یا پارگی وجود داشته باشه, ممکنه آب سطحی گوشت، لکه هایی روی بافت سطحی گوشت ایجاد کنه! که ما نابینایان نمیبینیمش.
نکته۲: حتما تاریخ و جای قرار دادن گوشت داخل فریزر رو باید به خاطر بسپاریم! تا بعد از یخ زدنش، و زمان برداشتنش؛ بتونیم راحت تشخیص بدیم چونبیناها از روی دیدن رنگ گوشت گوسفند گوشت مرغ و یا گوشت ماهی و اردک و غاز بوقلمون اینا که در فریزر کنار همند رو تشخیص میدن, ولی ماها نمیتونیم. پس راهش اینه که اول جاشون رو به خاطر بسپاریم! اما، اگه برای یه نهار، اشتباهی مثلا به جای گوشت بره, بوقلمون برداشتید, و یخشو آب کردید؛ بعد متوجه شدید؛ جرم نکردید. پس نگران نشید! میتونید، اون نهار, به جای کباب بره، فسنجون بوقلمون بپزید! و کاربرای شب روشن رو هم دعوت کنید.خخخ, ضمن اینکه تجربه ی ۱ شب روشنی هم ثابت کرده؛ در چنین مواقع ای با شیرین زبونی دخترانه؛ آتیش اعتراض خونواده هم خاموش میشه. خخخ.
خب دوستان گرامی شب روشنی, از تک تک شما ممنونم که این پست رو با حوصله مطالعه فرمودید. الهی همگی موفقتر بشید. تا پست بعدی همه ی شما رو به خدای مهربون میسپارم. التماس دعا.
سلام. بسیار تشکر بابت این آموزش. باز هم گرسنه شدم
سلام جناب آقای سید مرتضوی, خواهش میکنم؛ موفق باشید.
سلام مرسی بابت آموزشت
سلام خواهش میکنم.
سلام بر شما. بسیار عالی بود, من تجربه خوردن کلمپلو رو در شیراز داشتم, استامبولی که خودم عاشقشم, دوست دارم شدیییییییید! اما قلقلی رو تست نکردم! خخخ اتفاقاً با دخترم صحبت میکردم که من طرز پخت کلمپلو رو از اینترنت درمیارم با عکس و نوشته میدم بهت درستش کن ناهار بخوریم, دخترم موافقت کرد, عجب تصادفی! امروز پست پخت کلمپلوی شما رو دیدم! حتماً بهش میدم. بازم متشکرم.
سلام جناب آقای عزیز زاده, خواهش میکنم. ممنونم از کامنتتون. بله کلم پلو غذای استان فارسه.من یادش گرفتم، و برا خودمون پختم، دیدم خوشمزه بود, واسه این آموزشش رو اینجا هم گذاشتم. پلو قلقلی رو هم نمیدونم غذای کدوم شهر هست! ولی شهر های شمالیه فکر کنم. ولی چون خودم درست کردم خوشمزه هست, آموزشش رو اینجا آوردم. ان شا الله که شماها هم بپزید نوش جان بفرمایید. و ما رو هم دعا بفرمایید. موفق باشید..
سلام از پست خوشمزه شما بسیار متشکرم. اتفاقا این پستها رو آرشیو می کنم ای روزی بکارمون میاد. اما فعلا گشنگی شو بکشیم اینقدر با جزیات توضیح میدین که احساس می کنی سرسفره نشستی و داری این غذاهارو می خوری. تشکر یه چندتا ماهی از ماهی قرمزهای عیدمون مونده دستور پخت ماهی شکم پر رو بذارید تا باهاشون تست کنم ببینم می شه یا نه….!!! ضمنا با یادآوری مدیران سایت مبنی بر این که شما حق استفاده از نام مستعار مختص بخودتون رو محفوظ دانستید نام مستعار رو تغییر دادم… بازم تشکر
سلام جناب آقای عباس, خواهش میکنم. ممنونم از کامنتتون.من آدم پر حرفی نیستم ولی کلا طرز آموزش دادنم برای نابیناها همینجوریه؛ هرچیزی باشه همینجوریبرای نابیناها توضیح میدم. اونا هم بهم میگن, وقتی چیزی رو توضیح میدی, فکرمون وارد اون محیط میشه و قشنگ تصورش میکنیم! در کل به نظرم یه نابینا اگه بخواد چیزی یاد بگیره, لازمه که هرچیزی رو که بیناها دیداری انجام میدن, نابینا هم با دیگر حواسش اونا رو حس کنه. مثلا همین برنامه های آشپزی تلویزیون رو توجه بفرمایید, خیلی از چیزا رو نمیگه تصویرشو نشون میده,و یا تو سایتای بینایی به همراه نوشته عکسش رو هم میذارن؛ خب بینا ها میبینن, اما نابینا هم لازمشون داره ؛ ولی بخاطر ندیدن ازشون هم محرومه و نمیتونه دقیقا متوجه بشه. باشه چشم جناب آقای عباس !!! حتما پست بعدی رو ماهی شکم پر آموزش میدم, آخی، الهی! ماهی کوچولوی قرمز عید؟! !! هم از مدیران محترم سایت؛ و هم از شما ممنونم واقعا لطف کردید؛ تشکر. الهی موفق باشید.
سلام مجدد اتفاقا همین با جزیات گفتن برا نابینا خوبه چون تمام زوایای کار رو در اختیارش می ذاره و با تسلط بیشتری فعالیت می کنه بازم تشکر.
منم مجددا سلام عرض میکنم خدمتتون. خدا رو شکر که تایید کردید.خیلی خوشحال شدم.
سلام و ممنون بابت پست مفیدتون. تشکر میکنم که وقت میذارین و این همه توضیحات رو برای دوستان تایپ میکنین.
موفق باشین
سلام. خواهش میکنم. تشکر از کامنتتون. من خوشحال میشم اگه بتونم یه مطلب کمی, اگه بلد باشم؛ به همنوعانم یاد بدم, و خودم هم چیزایی ازشون یاد بگیرم. الهی شما هم موفق بشید.
سلام و درود بر کدبانوی شمالی محله
خوبید یا بهترید به لطف منان
واااای من که عاشق کلم پلوم آخه این غذا شیرازیو اصیله اونم با سالاد شیرازی
وااای این دیگه خیلی عالیه و آخر پسته
خب بعداً میام تموم این پست رو در ورد کپی پیس میکنم
به هر حال مرسی از بابت این پست
شبتون خوش و خدا نگهدار
.سلام جناب آقای عبدالله پور, ممنونم خیلی تشکر. بله خوشمزه هست؛ نوش جونتون. موفق باشید.
سلام.
جا داره صمیمانه ازتون تشکر کنم. عالی بود. واقعا ممنون.
سلام جناب آقای نصیری, ممنونم از کامنتتون. خواهش میکنم، شما خیلی بزرگوارید. الهی موفق بشید.